Avrupa Zonguldaklılar Derneği sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada Corendon Havayolları’nın uçuşlara 31 Mayıs'ta başlayacağı duyuruldu
Yapılan açıklama şu şekilde:
“KARAELMAS BÖLGESİNE HAYIRLI HAYIRLI UĞURLU OLSUN!
2020 YILINDA ZONGULDAK 'LI GURBETÇİNİN İMDADINA YETİŞEN CORENDON AİRLİNES BÖLGEYE DEVAMLI UÇMAYI PLANLIYOR.
CORENDON HAVAYOLLARI 21 MAYIS 'TAN İTİBAREN ALMANYA'NIN AYRI AYRI 3 NOKTASINDAN ZONGULDAK HAVALİMANI'NA SEFERLER DÜZENLİYOR!
2020 Yılında Pandemi şartlarında büyük bir cesaret ve atılımla Zonguldak seferlerini başlatan Corendon Havayolları hiç bir aksilik ve sorun yaşamadan Pist inşaatı başlama tarihine kadar 2020 Zonguldak uçuşlarını tamamlamıştı.
Bu Yıl Pist çalışmalarının bitmesiyle Corendon Havayolları uçuşlara 31 Mayıs'ta başlıyor. 
21 Mayıs 2021 : Düsseldorf 
3 Temmuz 2021 Köln /Bonn.
7 Temmuz 2021 : Münster.
Temmuz ayı itibariyle haftada 1 kez Köln ,1 kez Münster ve 3 kez Düsseldorf olmak üzere haftada toplam 5 sefer koyan Corendon Havayolları 'na başarılı çalışmalar diliyoruz.
Diğer taraftan 2 Mayıs 2021 tarihi itibariyle Zonguldak Havalimanı uçuşlarını başlatan ve bir önceki Uçuş ortasındaki Hava muhalefeti nedeniyle Zonguldak-Düsseldorf ortasında talihsiz gecikmeli uçuş yaşayan Sunexpress yarın sabah 09.05.2021 Saat 11:30 gibi 2.seferini yapması bekleniyor.
Sunexpress seferleri
Haziran ayı itibariyle Pazar/Salı ,Temmuz ayı itibariyle Salı Cuma günleri olarak gerçekleşecek.
Türk Havayolları Zonguldak Havaalanı 2019 da başlattığı uçuşlarını tekrar başlatılmasını bekliyor ve şimdiden üç Hava yolu şirketine de hayırlı uçuşlar diliyoruz.”

Editör: TE Bilişim