Çaycuma ve Çevre Köylerini Güzelleştirme, Yardımlaşma Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu mahallelerde 4 gündür elektrik olmadığı için Bedaş yetkililerine sosyal medya hesabı üzerinden teşekkür etti.

Çiloğlu yaşanan kesintiler nedeni ile mecazen teşekkürlerini iletti.

Çiloğlu’nun paylaşımı şu şekilde:
“Zonguldak’ın merkezinde Çınartepe Mah. tam dört gündür elektrikler yok. Kaloriferlerimiz yanmıyor. Zar zor ulaşılan 186 notları alıyor. Telefonlara mesajlar geliyor lakin elektrikler gelmiyor. Sonuç olarak mahallemizde 4 gündür elektrikler yok kaloriferler de yanmıyor. BEDAŞ bu arada teşekkürü hak ediyor.

Sayın BEDAŞ;

-4 gündür elektrik olmadığından 28 yaşındaki oğluma ‘oğlum biz eskiden köyümüzde elektrik olmadığı için böyle yaşıyorduk. Bu çağın kıymetini bil’ dedirttiğin için!

- Ayrıca 4 küçük çocuğu ile elektriksiz ve kalorifersiz kalan komşumun çocuklarının bağışıklık sistemlerinin güçlenmesine katkı verdiğin için !

(Tabi ki bu arada zatürre olmazlarsa)

- Kovid-19 dan dolayı karantinada olan ve evden çıkamayan komşuma Eskimoların nasıl yaşadığını öğrettiğin için!

- Mahallelinin dipfrizlerini eriterek mamulleri çöpe attırarak esnaftan yenilerinin alınmasını sağlayarak esnafa destek olduğun için!

- Cep telefonlarının şarjları bittiğinden haberleşmenin ne kadar önemli olduğunu hatta halkımıza dumanla haberleşmeyi öğrensek galiba fena olmayacak dedirttiğin için!

- Ağustos böceği ile karıncanın hikâyesini bizlere hatırlattığın için!

Daha teşekkür edecek çok sebepler var. Hepsi için ayrı ayrı teşekkürler BEDAŞ!

Ayrıca tüm emeği olanlara da ayrı ayrı teşekkürler!”