Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS), Türk-İş’in 70’nci yıl kutlamaları kapsamında Türk-İş’e bağlı sendikaların başkan ve yöneticileriyle birlikte Anıtkabir’i ziyaret etti.

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ), 70'inci kuruluş yıl dönümünde Anıtkabir’i ziyaret etti. Ziyarete, sendikamız adına GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil, Türk-İş Bartın İl Temsilcisi ve GMİS Genel Sekreteri Ertan Kaya, Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir, Türk-İş Zonguldak İl Temsilcisi ve GMİS Kozlu Şube Başkanı Muhammet Ardıç, MTA-İş Şubesi Başkanı Tarkan Bor, şube yöneticileri katıldı. Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay ve Türk-İş’e bağlı sendika genel başkan ve yöneticileri, Aslanlı Yol’dan yürüyerek Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesine geldi. Atalay, mozoleye çelenk bırakmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve Anıtkabir merdivenlerinde hatıra fotoğrafı çektirildi.

Ardından Misak-ı Milli Kulesi’ne geçen Ergün Atalay’a GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil de eşlik etti. Atalay, Anıtkabir Özel Defteri’ni imzaladıktan sonra tören sona erdi.

Editör: TE Bilişim