Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde yaşanan olayda yüzü ve vücudunun çeşitli bölgelerinde yanıklar oluşan Hemşire Gizem Elif Türk son paylaşımında yaşadıklarını anlattı.

Olay sonrası 50 günden fazla Sakarya'da gördüğü tedavinin ardından Zonguldak’a gelen Gizem Hemşire kendisini merak edenler için yaptığı son paylaşımda yaşadıklarını ve tedavi sürecinden bahsetti.

Yaptığı paylaşımlarda “Gizem kendini toplamış” diyenlere de cevap veren Gizem Hemşire, kendisine dua edenlere de teşekkür etti.

İşte Gizem Elif Türk’ün o paylaşımı:
“Şimdi uzun zamandır hem bana yazıp dua edenlere hemde merak edenler için bu postu paylaşmak istedim. Yana kaydırdıkça benim o malum günden sonra yanan yüzümün iyileşme sürecini görüyorsunuz ki yüz en çabuk toparlayan kısım. Şuan bile yüzümde leke var ama bu çok da önemli degil ben iyiyim hamdolsun. Hani beni yolda görüp ya da attığım storylerde “aaa gizem kendini çabuk toplamış,” ya da “ iyi ya iyisin iyi “ diyosunuz da şunu bilmiyorsunuz ben o yoğun bakımda ne kadar acı çektiğimi kaç defa ameliyat olduğumu hatırlamadığımı , gecelerce acı çekip uyuyamadığımı olan olayda suçum olmadığı halde diri diri herkesin gözü önünde yandığımı ve eski yaşantıma dönebilmek için ne kadar çaba sarf ettiğimi o çabaya rağmen yanan yerlerimin eski fonksiyonu alabilmesi için çok fedakarlık ettiğimi unuttunuz. Hala da ediyorum. Fizik tedavi görüyorum ve uzun sürede görecegim sanırım . Ama çok şükür ki dimdik ayaktayım dualarla . Her şey geçecek inşallah ???????? sadece şunu unutmayın hiçbirşey göründüğü gibi değil . Ben iyiyim , daha da iyi olacağım inşallah ???????? Beni bilen bilir herzaman her olayda güçlü olmaya çalıştım ve bu olaydan da güçlü bir şekilde çıktığıma inanıyorum çok şükür ???????? beni tanıyan yada tanımadan dua eden herkese teşekkür ederim ???????? Allah hepinizden razı olsun ????????”