Evrensel Madde Bağımlılığı ile Mücadele ve Eğitim Derneği (EMBED) Başkanı Mehmet Yaman, dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

29 Aralık 2021 tarihinde yapılan kongrede Mehmet Yaman başkanlığında yeni yönetim Kurulu görev başına gelmişti. Yeni yönetim kurulu ile birlikte Başkan Mehmet Yaman kahvaltılı basın toplantısı düzenledi. Gazetecilere dernek çalışmaları hakkında bilgi veren Yaman, “Bizlerin davetine icap ettiğiniz teşekkür ederim. Gazeteciler gününüzü kutluyorum. Gençlerimizi kurtarabilmek için bu işe baş koyduk. Gençlerimizi kötü madde alışkanlıklarından kurtarabilmek için canla başla mücadele ediyoruz. Polis ve Jandarma ile birlikte çok güzel organize şekilde çalışıyoruz. Bu arkadaşlarımız polis, Jandarma gördüklerinde kaçıyorlar. Ama bizi gördüklerinde kaçmıyorlar. Dertlerini bizlere anlatıyorlar. Bizlerde bu gençlerimize destek veriyoruz. Toplumda 5-6 kardeşimizi bu kötü alışkanlıklarımızdan kurtardığımız içinde mutluyuz. Gençlerimizi bataklıktan kurtarmaya çalışıyoruz. Bu sayının da her geçen artacağını düşünüyorum. Özellikle okul çevrelerinde öğrencilerin bu kötü alışkanlıklara bulaşmaması adına önemli çalışmalar yapmayı planlıyoruz. 81 ilde de organize olmaya devam edeceğiz. Derneğimizin genel merkezi Zonguldak olup, diğer illerde de şubelerimizi açmaya devam edeceğiz. Gençlerimiz bizim için çok önemlidir.”

AKBIYIK, “DERNEĞİN GENEL MERKEZİNİN ZONGULDAK OLMASINI ÖNEMSİYORUZ”

Derneğin genel merkezinin Zonguldak olmasını önemsediklerini ve derneğin çalışmaları konusunda da her zaman destek vermeye hazır olduklarını söyleyen Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık, “Önemli bir derneğin toplantısında bir arada olduk. Gazeteciler günümüzü kutlayarak bizleri onura etti. Derneğin genel merkezinin Zonguldak olmasını önemsiyorum. Yeni yönetimi ve başkanımızı kutluyorum. Bizlerde basın mensupları olarak sizlere destek vermeye her zaman hazırız.”

Yeni Yönetim Şu Şekilde Oluştu:
Başkan Mehmet Yaman
Başkan yardımcısı Şekip Günaydın
Başkan Yardımcısı Şendoğan Yaman
Başkan Yardımcısı Yavuz Sipahi
Genel Sekreter Mehtap Hoşbaş
Sayman Yusuf Dal
Basın Sözcüsü Vildan Durmuş
Üye Yusuf Çamlıca
Denetleme Kurulu Başkanı Yüksel Aydın
Kadın Kolları Başkanı Katibe Aydın
Gençlik Kolları Başkanı Furkan Can Dal

Editör: TE Bilişim