Zonguldak'ta görev yapan gazeteciler, Zonguldak Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 'Tableti olmayan kalmasın. Uzat elini uzaktan eğitimde kaldır engeli' kampanyasına destek için ortak yayında buluşuyor.
Kentte yayın yapan televizyon, yerel gazete ve internet siteleri yapacakları ortak yayınla Zonguldak Valiliği'nin başlattığı tablet kampanyasına destek olacak. Projeye destek vermek isteyen kuruluşlarla aynı anda yapılacak ortak yayın, internet sitelerin yanı sıra sosyal medya hesaplarından da yayınlanacak. Yayına katılmak isteyen tüm gazeteciler katılarak anlamlı proje için bağış toplayacak.
Karaelmas Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu, Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz ve İl Milli Eğitim Müdürü ile görüşerek proje hakkında bilgiler verdi. Vali Tutulmaz, gazetecilerin projeye katkı sunmak için gösterdikleri ilgi ve alaka nedeniyle teşekkür ederek desteklediğini söyledi. İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun da, eğitim ve öğretimde öğrencilerin tablet ihtiyacını karşılamak için çalıştıklarını kampanyanın da bu nedenle çok önemli olduğunu ifade etti. Tosun, gazetecilerin ortak yayınına katılarak destek olacağını da söyledi.
KGD'den yapılan açıklamada, ortak yayının günü ve detayıyla ilgili ileri ki günlerde bilgi verileceğini ifade etti.
Bilgisayar tablet internet destek projesi SYDV bağış hesap Vakıfbank Zonguldak Şubesi: TR53 0001 5001 5800 7293 2867 68

Editör: TE Bilişim