Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümü Öğretim Üyesi Mustafa Eyriboyun evinin önünde helallik alınmasının ardından Çaycuma’da toprağa verildi.

Eyriboyun’un cenazesi Kozlu’da Kavaklık Park Sitesi önünde sevenleri tarafından uğurlandı.

Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı da Eyriboyun’un eşi Dilek Eyriboyun’a başsağlığı dileklerinde bulunarak Allah’tan rahmet diledi.

Z HABER’e konuşan Rektör Çufalı Eyriboyun’un son durumunu anlatarak koronavirüsün tüm dünyayı çok hırpaladığını ifade etti.

Çufalı Z HABER'e konuşarak;
“Başımız sağ olsun. Değerli bir hocamızı kaybettik. Bir süredir zaten tedavi görüyordu. İlk zamanlar Zonguldak’ta bizim hastanedeydi daha sonra Bolu’ya gitti .Önceki gün başka bir işimiz için Bolu’ya gitmiştik, orada hastanede ziyaret ettik. Doktorlardan bilgi aldık. Durumu kritikti. Tıbbi olarak şimdi bana bilgi verildi ama o terimlerle anlatmak istemiyorum. Bolu’ya sevk edilmesi gerekiyordu, oradaki doktorlarımız da ilgilendi ama takdiri ilahi… Dünya olarak covid’den kurtulmamız gerek, bizi dünya olarak çok hırpalıyor. Hocamıza da Allah’tan rahmet diliyoruz, yapacak bir şey yok.” dedi.

Editör: TE Bilişim