İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen ve teşkilat üyeleri, Karaelmas Gazeteciler Derneği’ni ziyaret etti. Erkmen dernek ziyaretinde yaptığı açıklamada, “Biz iktidarın her yaptığına yanlış ya da doğru demiyoruz. Biz doğruları söylemeye ve karşı tarafında doğru yaptığı bir şey varsa onun hakkını teslim etmeye çalışıyoruz.” dedi.

İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen ve partililer, Karaelmas Gazeteciler Derneği’ni ziyaret etti. Dernek başkan Mustafa Emen ile yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı ziyarette, Başkan Erkmen önemli açıklamalarda bulundu.

Ziyaretlerinden dolayı Yavuz Erkmen’e ve yöneticilerine teşekkür eden Karaelmas Gazeteciler Derneği Başkanı Mustafa Emen, “Yoğun bir Türkiye ve Zonguldak gündemi var. Seçim öncesinde partiler tüm çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyorlar. İYİ Parti aslında bir heyecan verdi. Kendilerine başarılar diliyorum.” dedi.

“KAMUOYUNA DUYURMAK ADINA ÇOK DESTEK OLUYORLAR”

Karaelmas Gazeteciler Derneği’nin kurulduğu günleri hatırladığını ifade eden Erkmen, derneğin bugünlere gelmesinde emeği olan herkese teşekkür etti. Erkmen açıklamasının devamında, “24 Temmuz’da basın bayramını kutlayacağız. Ben şimdiden bütün gazetecilerin bayramlarını tebrik etmek istiyorum. Gazeteci arkadaşlarımız yaptığımız faaliyetleri kamuoyuna duyurmak adına çok destek oluyorlar. Bunun için ayrı ayrı hepsine teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

“HER ZAMAN FAYDALANIYORUZ”

Zonguldak’ın gündeminin yoğun olduğunu söyleyen Erkmen, “Doğru bilgilendirme, objektif olabilme, yapıcı eleştiriler bizlere ışık tutar. Biz bunlardan her zaman faydalanıyoruz. Faydalanmaya da gayret ediyoruz. Sadece biz değil Zonguldak kamuoyu da yerel anlamda olanı biteni gazeteci arkadaşlarımızdan öğreniyor. Bunların değerlendirmesi ve yorumlamasıyla akıllarda bir fikir oluşuyor. Bu da Zonguldak’ın yararına oluyor.” dedi.

“DAHA FARKLI BİR MUHALEFET ANLAYIŞINA SAHİBİZ”

Erkmen, Zonguldak’ın kendine özgü sorunları olduğunu belirterek, “Zonguldak’ın kendine özgü sorunları çok. Bunların dile getirilip, çözüm noktasında bizde gayret gösteriyoruz. Şuan memnuniyetle ifade etmek istediğimiz bir şey var ki; biz diğer partilerden daha farklı bir muhalefet anlayışına sahibiz. Biz iktidarın her yaptığına yanlış ya da doğru demiyoruz. Biz doğruları söylemeye ve karşı tarafında doğru yaptığı bir şey varsa onun hakkını teslim etmeye çalışıyoruz. Yapmaları gerekenleri de eleştiri noktasına getirip, vatandaşımızın yararına yapılması gerektiğini söylüyoruz.” dedi.