-Özel Haber-

Zonguldak merkez Dilaver Mahallesi’nde Z HABER’in daha önce gündeme getirdiği elektrik direklerinin çürümüş olduğu ve yetkililerin konu ile ilgilenmediği haberlerinin ardından bölgede çalışma başlatıldı.

Çürüyen, paslanan ve birçok noktasından eğilmeye başlayan direklerin yeni bir yağış veya rüzgar nedeni ile yıkılması an meselesi.

ENERJİSA çürük çıktı… Daha çok kesinti olacak!” haberinin ardından bölgede direk onarımı yapmak için gelen ekibin çalışmaları da hayrete düşürdü.

Çürüyen direklerin değişmesini bekleyen mahalle sakinleri direklerin toprak ile buluştuğu noktaya yaklaşık 10 cm yükseklikte beton dökülerek sağlamlaştırılmasına tepki gösterdi.

Bu şekilde onarım işlemi olmayacağını belirten mahalle sakinleri “Direklerdeki delikleri sıva ile kapattılar. Geldiler 2 direğin temeline beton döküp gittiler. Daha böyle çok direk var. Çoğu her an yıkılabilecek durumda iken bir sonraki kesinti ne zaman yaşanacak merak ediyoruz. Böyle onarım mı olur. Bu yola araba çıkmıyor. Üşenmemişler o kadar yol çimento taşımışlar. Onun yerine direkleri değiştirseler sorun olmayacaktı” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim