-ÖZEL HABER-

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir dizi ziyaret ve açılış töreni için Zonguldak'a geldi. Ancak alanlarda katılımın az olması dikkatlerden kaçmadı. 

Kılıçdaroğlu Çaycuma’da toplu açılış törenine katılarak yağmura aldırış etmeden Çaycumalılara seslendi. Açılışın ardından Devrek Belediyesi’ne geçen Kılıçdaroğlu vatandaşların coşkulu karşılamasına tanıklık etti.

CHP’nin iki ilçede peş peşe düzenlenen programlarına katılımın az olduğu görülürken CHP İl Başkanı Murat Pulat Z HABER’e konuşarak durumu değerlendirdi.

Pulat yağmur ve cenaze programı nedeni ile katılımın düştüğünü kabul ettiğini belirterek;
“Kılıçdaroğlu bir dizi açılış ve ziyarete katılmak için 11:30’da Zonguldak’a gelecekti. Ancak Tarhan Erdem’in cenazesi nedeni ile program değişti. Saat 17:00’a alındı. Yağmur da büyük etken oldu. Genel Başkanımızın Çaycuma’daki halini gördünüz yağmurda sırılsıklam olmasına rağmen konuşmaya devam etti. Vatandaşlarımız da bu coşkuya eşlik ederek ıslanmaya aldırış etmedi. Elbette program değişmeseydi bunun çok daha üstünde katılım sağlanırdı. Ayrıca hem Çaycuma hem Devrek’te etkinlikler olması geri dönüşleri etkiledi. Bu şartlarda katılımı normal buluyoruz. Eksikliklerimiz tabiki oldu bu sorunları çözmek için çabalıyoruz. Katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim