Zonguldaklı genç iş adamlarının kurduğu Murat Uzun ve Fatih Furtun’un kurduğu MFA Maske ürettiği maskeleri neredeyse tüm dünyaya ihraç etmeye başlamıştı.

Murat Uzun ve Fatih Furtun yatırım ağını genişletmek amacı ile Kazakistan Cumhuriyeti’nin Ankara Büyükelçisi Abzal Saparbekuly ile görüştü.

Kazakistan’da yapılacak yatırımlar kapsamında MFA MASKE Fabrika Yaşam Kampüsüne teknik ziyaret amacı ile gelen Büyükelçi Saparbekuly ve maiyeti Zonguldak’ı daha yakından tanıma fırsatı buldu.

MFA Maske adına ziyareti değerlendiren Fatih Furtun; “Kazakistan’da yapacağımız yatırım kapsamında ‘MFA MASKE Fabrika Yaşam Kampüsümüze’ teknik ziyaret amacı gelen Kazakistan Ankara Büyükelçisi Sayın Abzal Saparbekuly ve maiyeti bu vesile ile şehrimizi de daha yakından tanıma fırsatı buldular. Heyet iki günlük ziyaretlerinde, fabrikamızın yanı sıra şehirde de bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Sayın büyükelçi, Zonguldak Milletvekilimiz Sayın Hamdi Uçar, Zonguldak Belediye Başkanımız Sayın Ömer Selim Alan ve Zonguldak Ticaret Sanayi Odası Başkanımız Sayın Metin Demir ile Zonguldak ve Kazakistan arasında kurulabilecek ekonomik, sosyal ve kültürel işbirliği fırsatlarını değerlendirme fırsatı buldu. Sayın büyükelçimize bu değerli ve anlamlı ziyareti için MFA MASKE ailesi adına teşekkür ederiz.” İfadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim