Zonguldak’ta koronavirüs vakalarının hızla artışa geçmesinin ardından DEVA Partisi Zonguldak İl Başkanı Fatih Keleş yeni yapılan hastane binası inşaatının hızlandırılması için ne zaman harekete geçilecek dedi.

Mithatpaşa Tünelleri ve Selatin Camii gibi devam eden projeler hakkında sık sık gelişmeleri paylaşan Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Muammer Avcı’dan yanıt bekleyen Keleş

“Zonguldak’ın ve ülkemizin en güncel konuların başından covid-19 salgını geliyor. Başlaması uzun süren ; TOKİ tarafından yaptırılan , otopark sorunu olduğu aşikar olan hastanemiz ne zaman bitecek? Şehrimiz buna ne kadar hazır? Şehrimizi yönetenler her gün olanca hızıyla artış gösteren bu salgına ne kadar duyarlı? Ulusal medyaya yansıyan ve Zonguldak söyleminden sonra, yoğun bakım servislerinde yer kalmaması ile, günlük vaka sayılarının 500’ü aştığı bir şehirde Zonguldak Devlet Hastanesi inşaatı ile ilgili ne gibi bir çalışma olacak? Doktorlarımızın insan üstü çabasına rağmen eldeki imkanların yetersiz kalmaya başladığı bu kritik zamanlarda ne yapılacak? Hastane inşaatı hızlandırılmayacak mı? Sayın Muammer Avcı’dan öğrenmek istiyoruz.” İfadelerini kullanarak hastane inşaatının bir an önce hızlandırılmasını ve hizmete açılmasını istedi.

Editör: TE Bilişim