Zonguldak Kömürspor Basın sözcüsü Şükrü Öztürk'ün bu akşam saatlerinde yaptığı basın açıklamasında, Zonguldak Kömürspor'a 44 kişilik  otobüs için mecliste el kaldıranlara teşekkür ederken, 3 CHP’li Belediye Meclis Üyesi’nin otobüs kiralanması konusunda sıcak bakmayarak salonu terk ettikleri içinde tepki gösterdi. 
Z. KÖMÜRSPOR İÇİN KİM NE YAPIYORSA ALLAH RAZI OLSUN 
Zonguldak Kömürspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk, CHPli 3 meclis üyelerine tepki göstererek“Şimdi CHP’liler seçim zamanı geldiğinde oy istemeye gelecekler. Otobüs için el kaldırmamak için dışarı çıkanlar yarın oy isteyecekler. Nasıl olacak. Zonguldak Kömürspor için kim ne yapıyorsa Allah razı olsun. Ben siyaset yapmak istemiyorum ama herkesin bunları bilmesi lazım. Selim Alan başkanımızdan Allah razı olsun” ifadelerine yer verdi. 
PAYLAŞIM REKORU KIRDI 
Bu açıklama sonrasında Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Selim Alan ve partililer Z HABER canlı yayınında konuşan Şükrü Öztürk'ün açıklamasını alarak sosyal medya hesaplarında paylaştılar. Tosun, Alan ve partililer paylaşımın altına ise "Bir CHP klasiği…Karakolda doğru söyleyip mahkemede şaşanlar" ifadelerine yer verdiler.

Editör: TE Bilişim