-ÖZEL HABER-

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabı üzerinden Zonguldak’ta 7-12 yaş arası çocukların trafik bilgilerinin artırılması ve kuralları en doğru biçimde öğrenmeleri amacıyla düzenlenen Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nın tamamlanmış halini paylaştı.

Bakan Soylu’nun “Zonguldak’a yakıştı mı?” paylaşımı Zonguldak’ta heyecan uyandırırken birçok vatandaş paylaşımın ertesi gününde hayal kırıklığına uğradı.

Bakan Soylu’nun paylaşımı ile eğitim parkının açıldığını düşünen veliler çocuklarını alarak hafta sonunu değerlendirmek istedi

KAPILAR AÇIK ARABALAR KİLİTLİ!

Eğitim parkının bulunduğu alana çocukları ile gelen vatandaşlar alanda görevli kimsenin olmadığını ve eğitim araçlarının da kilitli olduğunu görünce hayal kırıklığına uğradı.

Konu ile ilgili Z HABER’e konuşan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz’da konunun yanlış anlaşıldığını belirterek “Biz Özel İdare olarak orayı yaptık. Ancak öyle her vatandaşın ziyaretine açık olma gibi bir durum şuan için yok. İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Emniyet Müdürlüğü, Jandarma ve Afad ile protokol hazırlanacak imzalandıktan sonra çocuklarımız trafik ve ilk yardım derslerini burada uygulamalı görecek. En kısa süre içerisinde halkımızın hizmetine açılacak. Özel idare olarak da bu alanın bakım ve onarımını biz yapacağız. ” dedi

Editör: TE Bilişim