Tarım ve Orman Bakanı Prof.Dr.Vahit KİRİŞCİ, Batı Karadeniz'de yaşanan sel felaketi nedeniyle Zonguldak'a gelerek felaketin etkisi altına aldığı yerleşim bölgelerine ziyarette bulundu.
Belediye Başkanı Dr.Ömer Selim Alan ve il protokolü tarafından Zonguldak Havalimanında karşılanan Tarım ve Orman Bakan Prof.Dr.Vahit KİRİŞCİ buradan sel felaketinin etkilediği ilçe ve beldeleri ziyaretlerde bulundu.
Sel felaketinden etkilenen vatandaşlarla görüşen Bakan Kirişci geçmiş olsun dileklerini ileterek kendilerine devletimizin her zaman yanlarında olacağını vurguladı.
Kirişci ilçelerdeki ziyaretlerinin ardından Zonguldak şehir merkezine hareket ederek belediye ekipleri tarafından sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi, aşırı yağışlardan etkilenen Çaydamar mahallesini ziyaret etti.
İncelemelerinin ardından Zonguldak Belediyesi’ne gelerek Başkan Dr.Ömer Selim Alan ve il protokolü ile beraber sel felaketine yönelik genel durum değerlendirmesinde bulundular.
Belediyedeki durum değerlendirmesinin ardından yapılacak toplantıya başkanlık etmek üzere Afet Koordinasyon Merkezi'ne hareket etti.