AK Parti Zonguldak İl teşkilatı iftar programında buluştu. İftar öncesinde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da canlı yayınla açıklamalarda bulunacağı program Alaborina Restoran’da yoğun bir katılım ile başladı.

Erdoğan telekonferans yöntemi ile Zonguldak teşkilatı ile bir araya geldi.

Canlı yayında açıklamalarda bulunan Erdoğan tüm teşkilatlara teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı "Pazartesi günü hep birlikte Ramazan Bayramı'nın zevkini yaşayacağız. Sizlerin bayramını şimdiden tebrik ediyorum. Bugünkü programımız, tüm teşkilatlarımızla bayramlaşmamıza vesile olmaktadır. Ülkemizin tüm illerindeki teşkilatımıza teşekkür ediyorum.

Teşkilatlarımızın tüm faaliyetleri sayesinde milletimizin salgın nedeniyle bizi özlediğini gördük. İnşallah bu ivmeyi kesintisiz devam ettirerek, Cumhur ittifakı olarak 2023 hedefimize durmadan ulaşacağız. Unutmayınız ki AK Parti'de görev üstlenmek demek mevki sahibi olmak değildir. Milletimize hizmetkar olmak, ülkemizi güçlendirmek, mağdurların yanında olmak için gece gündüz çalışmak demektir. Hangi dünyevi makam böyle samimi bir duanın verdiği çalışma azmini sağlayabilir. Seçimlerdeki başarımızın gece gündüz çalışarak ulaşımdan enerjiye her alanda kazandırdığımız eserlere borçluyuz. Şu an bu iftar sofrasında 10 bin kardeşimiz bir araya geldi. Salgının gölgesinde geçen 2 yıl sonra bu yıl camiler doldu. Gönüllerin şenliği bir Ramazan yaşadık.”