İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen Emekliler haftası nedeni ile bir açıklama yaptı.

Başkan Erkmen açıklamasında
"Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emekli olduğu 30 Haziran gününün, Emekliler Günü olarak kabul edilmesi bu haftanın Emekliler Haftası olarak kutlanması önemlidir. Bu vesileyle tüm emeklilerimizin ‘’ Emekliler Gününü ‘’kutluyor, sevdikleri ile birlikte sağlık ve huzur içinde geçirecekleri nice yılları olmasını diliyoruz.
Hayatlarının en verimli çağında ülkemize, milletimize hizmet eden, hakkıyla kazandıkları ücretle evlerini geçindiren, bin bir zorlukla evlatlarını büyütüp, okutup topluma kazandıran kişilerin, emekliliklerinde sorunlardan arınmış, sevdikleriyle mutlu bir hayat sürmesi hepimizin dileğidir. Ancak maalesef ülkemizde toplumun diğer kesimleri gibi aldıkları emekli aylıkları ile emekli olarak geçinmek zordur vede gittikçe imkânsız hale gelmiştir. Bazı kişilere çalışırken vede emekli olduklarından sağlanan ayrıcalıklı  maaşları ,100-150 bin liraya gelen ücretleri adaletsizliği gözler önüne sermektedir. Seçim zamanında verilen sözlerden olan ‘’Emeklilikte Yaşa Takılanların durumu’’ henüz gerçekleşmemiş insanların güvenleri boşa çıkmıştır. 
Artık Türkiyenin kaynaklarının üç beş kişiye değil, millete verme zamanı gelmiştir. Bugün TBMM de Genel Başkanımız Sn. Meral AKŞENER’ in açıkladığı ‘’ARTAGAN’’ projesi ile ülkemizin kaynaklarının nasıl milletimize verileceğini, tüm insanlarımızın alım gücü ve refah seviyesinin yükseltileceği, Emeklilerimize ve çalışanlarımıza refah payının nasıl verileceği, Gençlerimize maaş verilmesi gibi hususların halledileceği 300 milyar liralık bir kaynak yaratacağını, bu proje ile Emeklilikte Yaşa Takılanlarda dahil olmak, 100.000 öğretmen kadrosuna atama yapılabileceğini, vergi ve sigorta primlerinin düşürüleceğini söyleyerek projenin önemine dikkat çekmiştir. Onun için diyoruz ki;
İyi Parti iktidarında, herkes iyi olacak. Çünkü millet bizi çağırıyor. Sorunların çözüm yeri olarak  İyi Partiyi görüyor.83 milyonun mutlu olması, emeklilerimiz de olduğu her kesimin mutlu yaşaması kendi elimizde.
Emekliler Gününü bir kez daha , tüm emeklilerimize sağlık, huzur ve nice mutlu yıllar temennimizle İyi Parti ailesi olarak kutluyor ,sevgilerimizi sunuyoruz." ifadelerine yer verdi

Editör: TE Bilişim