Zonguldak’ta Yasemin Özdemir ve Ezgi Sivri sosyal medya hesaplarından (@iyilige_donustur) başlattıkları yardım ve destek kampanyalarına devam ediyorlar. Son olarak 5 öğrenciye mont, bot ve kırtasiye yardımı ile destek oldular.
Zonguldak’ta iyiliğe dönüştür sayfasından yardıma muhtaç öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılayan iyiliğe dönüştür ekibi, geri dönüşüm ürünlerinden elde edilen gelirlerle ve gönüllü yardımseverlerin destekleri ile 5 öğrenciye mont, bot ve kırtasiye yardımı yaptı. İyiliğe Dönüştür ekibi aldıkları ürünleri Arslan Zeki Demirci Okul Müdürü Barış Güney’e teslim etti. 
Yardım ve desteklerin devam edeceklerini ifade eden Yasemin Özdemir ”Sosyal medya sayfamızdan yürüttüğümüz yardım kampanyasına ‘İyiliğe Dönüştür’ ekibi olarak bugün Arslan Zeki Demirci okulumuzdaki 5 yardıma muhtaç öğrencimizin yüzünü güldürdük. Tamamen geri dönüşüm ürünlerimizin satışından ve gönüllülerimizin destekleri sayesinde öğrencilerimize almış olduğumuz mont bot kırtasiye ve birtakım ihtiyaçları bugün okul müdürümüz Barış hocamıza ve öğrencilerimize teslim ettik. Bu aşamada bize güvenen, bize el uzatan, bizi aracı kabul eden başta bütün ekibimize, öğretmenlerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Biz bu şekilde yolumuza devam edeceğiz. Daha çok öğrencimize yardıma muhtaç ailelerimize el uzatmak istiyoruz. Bizimle olmak isteyen herkesi bekliyoruz” dedi.