Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde Filyos Çayı kenarında, kimliği tespit edilemeyen elleri ve ayakları bağlı erkek cesedi bulunmasından iki gün sonra Bartın ırmağı  kenarında da bir ceset bulundu. Çaycuma'da bulunan cesedin kimliği halen tespit edilemezken, Bartın'da bulunan cesedin 63 yaşındaki Gültekin Karadayı’ya ait olduğu belirlendi.

Birbirine komşu il Zonguldak ve Bartın, iki gün içinde ırmak kenarında bulunan ceset haberleriyle gündeme geldi. Çaycuma ilçesi girişindeki köprü yakınında balık tutan vatandaşlar, çalılıklar arasında bir kişinin hareketsiz yattığını fark etti. Polis ve sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, kimliği tespit edilemeyen 50 yaşlarındaki erkeğin öldüğünü tespit etti. Elleri ve ayakları bağlı olan cesedin henüz tespit edilemedi.

Bartın ırmağı kenarında da geçtiğimiz gece bir erkek cesedi bulundu. İki gün arayla 45 kilometrelik mesafede bulunan iki ceset, bölge halkını endişelendirdi. Bartın'da bulunan cesedin 63 yaşındaki Gültekin Karadayı’ya ait olduğu belirlendi. Bulunan iki cesetle ilgili bir bağ olup olmadığı ise henüz bilinmiyor.

Editör: TE Bilişim