Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi yeni bir sağlık personeli alım ilanı yayınladı. 26 Şubat 2021 tarihli Resmi Gazete’de yer alan ilana göre Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, kendi bünyesinde bulunan hastaneye ortaöğretim ve lisans mezunu öğrenim düzeylerinden 23 hemşire alımı yapacak. Hemşire alımı başvuruları bugün başladı ve 12 Mart 2021 tarihinde sona erecektir.

Peki, Bülent Ecevit Üniversitesi personel alımı başvuruları nasıl yapılır? Hemşire alımı için istenilen şartlar nelerdir? KPSS şartı ve yaş şartı nedir? Tüm ilan detayları aşağıda verilmiştir.

HEMŞİRE ALIM İLANI
Üniversite rektörlüğü tarafından yayınlanan resmi ilan detaylarında şu bilgilere yer verildi;

Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar hükümlerine göre Üniversitemiz Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezinde istihdam edilmek üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4. maddesinin (B) fıkrası uyarınca sözleşmeli personel alınacaktır.

KPSS ŞARTI
Yazılı ve/veya sözlü sınav yapılmaksızın, KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle yapılacak yerleştirme işlemlerinde, ortaöğretim mezunları için KPSSP94, önlisans mezunları için KPSSP93 ve lisans mezunları için KPSSP3 puanı kullanılmaktadır.

İŞ BAŞVURUSU
İlana başvuracak adayların; ilanın Resmi Gazetede yayımlanma tarihinden itibaren 15 gün içinde (Saat: 23:59’a kadar) Üniversitemiz https://w3.beun.edu.tr/ adresinden internet ortamında başvurularını yapmaları gerekmektedir.

İlan sonuçları en geç 5 iş günü içinde Üniversitemiz https://w3.beun.edu.tr/ adresinde ilan edilecektir. Asil kazananlardan başvuru olmadığı takdirde veya aranan şartları taşımayanların tespit edilmesi halinde başvuru yapan adaylardan en yüksek puandan başlamak üzere sırası ile yerleştirme yapılacaktır. Bu ilan tebligat mahiyetinde olduğundan, ayrıca tebligat yapılmayacaktır.