Alaplı Tofaş Grubu üyeleri geçtiğimiz akşam örnek bir doğum günü etkinliğine imza attı. Doğuştan ayağından engelli olan ve Tofaş aracına tutkunluğundan dolayı gencin ailesi çocukları için sürpriz doğum günü etkinliği düzenledi.

Doğuştan Tofaş araçlarına büyük ilgi duyan genç Eren’in babası Cemal Koçdemir ilçedeki Tofaş Grubu üyelerine ulaşarak doğum günü için yardım istedi.

Genç Kardeşimiz İstesin, Bütün Araçları Getiririz

Grup sözcüsü Yaman Cafe ve Yaman Oto Sahibi Muhammet Yaman etkinlikle ilgili olarak; “Bugün akşam bir abimiz beni aradı ve bir isteğinin olduğunu söyledi. Çocuğunun Tofaş araçlarına tutkusu olduğunu ve doğum günü yapacağını onu mutlu etmek için birkaç araba toplayabilirmiyiz dedi. Bende Alaplı gençlik grubunu kuran Sedat Yaman ve Turgay Çil arkadaşıma ulaştım güzel bir etkinlik yaptık. Bir anda yaklaşık  50 aracı bir araya getirdik. Bu gencimizin isteği Tofaş ise bizler Alaplı’daki bütün araçları gerekirse toplarız. Alaplımızı seviyoruz. Engelli kardeşimizin doğum gününü kutluyoruz. Engelli kardeşimizin tek hayali olan Tofaş araca sahip olması için elimizden geleni yapacağız. Küçükte olsa kendisine araç edindirebilirsek ne mutlu bize ne mutlu Alaplımıza”dedi.

KİMSEYE ZARARIMIZ YOK

Dewil Works Family grup sözcüsü Sedat Yaman ise; “Yeni kurduğumuz bir grup bu. Turgay Çil arkadaşımla birlikte kurduk bu grubu. Bir büyüğümüz aradı bizi eskiden bu işlerle ilgilenen bir abimiz. Engelli arkadaşımızı mutlu etmek için bir araya gelmemiz gerektiğini ifade etti. Kardeşimiz, ailesi çok mutlu oldu. Bizde çok mutlu olduk tabi ki. Böyle etkinlikler olduğunda biz her zaman en ön saflarda oluyoruz. Kimseye bir zararımız yok kimseyle de bir işimiz yok.”dedi.

HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

Baba Cemal Koçdemir; “Çok mutluyum çok duygulandım. Hem oğlum adına hem de ailem adına çok teşekkür ediyorum. Sağolsunlar bir telefonla arayarak onlarca araçlarıyla bu soğuk kış gününde buraya geldiler. Oğlumun büyük bir sevgisi ve tutkusu var bu araçlara. 16. Yaşına girdi oğlum. Bizde kendisine unutmayacak bir doğum günü yapalım dedik ve böyle bir şey geldi aklımıza. Gelenlerden de gelemeyenlerde Allah razı olsun hepsinden çok teşekkür ederim.”dedi.

 PASTAYI TOFAŞ GRUBU ÜYELERİYLE KESTİ…

Tofaş marka araçla evinden alınan ve ailesiyle birlikte doğum günü için hazırlanan alana gelen Eren Koçdemir Tofaş markalı aracın üzerine konan pastayı görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Onlarca Tofaş Grubu üyelerinin önünde konfetiler eşliğinde pastayı üfleyen Eren ailesine sarılarak göz yaşlarını tutamadı. Onlarca kişi doğum günün kutlu olsun Eren diye bağırarak slogan attı. Daha sonra Eren ailesi ve Tofaş Grubu üyeleriyle birlikte pastayı kesti. Daha sonra grup üyeleri pastayı Eren’e ikram etti, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Editör: TE Bilişim