NTP Teknolojisiyle Harmanlanan Etkili Jonix Hava Temizleme Cihazları

Jonix hava temizleme cihazları, sirkülasyonun yoğun olarak görüldüğü pek çok alanda kullanılabilmektedir. Non Thermal Plazma teknolojisine sahip olan cihazlar, çok küçük partiküller üzerinde etkili olduğu için temiz havaya ulaşımı sağlar. Bilindiği üzere en etkili filtreleme sistemi HEPA filtre olarak kabul edilir. Fakat HEPA filtreler bile 0.3 mikrondan daha küçük partiküller üzerinden etkisizdir. Dolayısıyla daha küçük partiküller üzerinde bile etkili filtreleme sisteminin kullanılması gerekir.

NTP olarak bilinen teknoloji, 0.3 mikrondan daha küçük partiküller üzerinde de başarılı sonuçlar verir. Bu nedenle kapalı alanların temiz havaya ulaşmasına katkıda bulunur. Ayrıca koronavirüs ve farklı virüs türleri üzerinde de etkili olduğunu söyleyebiliriz. Jonix hava temizleme cihazları, üniversite laboratuvarlarınca incelenip onaylanmıştır. Öte yandan Çevre Sağlık Sertifikası, Mükemmellik Sertifikası olmak üzere onaylı belge ve sertifikalara da sahiptir. Pek çok ortamda sizlere sunulan hava temizleme cihazlarını gönül rahatlığıyla kullanarak temiz bir hava elde edebilirsiniz.

Koranavirüs ve Daha Pek Çok Virüse Karşı Etkili Temizlik

Koronavirüs olmak üzere farklı virüs türleri üzerinde etkili olan Jonix hava temizleme cihazları, bunun yanı sıra bakteri, küf, uçucu organik bileşik gibi partiküller üzerinde de etkili sonuçlar vermektedir. Aşırı nem etkilerinin yanı sıra alerjiler açısında da başarılı olduğunu söylemek mümkündür.

Çok özel bir teknolojiyle sizlere sunulan hava temizleyici ürünlerini genel olarak şu alanlarda kullanabilirsiniz:

·        Eğitim kurumları

·        Toplu taşıma araçları

·        Atık merkezleri

·        Laboratuvar, hastane gibi sağlık kurumları

·        Veterinerler

·        Konaklama merkezleri

Kapalı alanlarda hava temizleme cihazlarını kullanarak daha temiz bir ortamda yaşantınızı sürdürebilirsiniz.

Kötü Kokuları Gideren Etkili Teknoloji

Jonix hava temizleme cihazları yalnızca partiküller üzerinde etkili değildir. Aynı zamanda ortamda bulunan kötü kokular üzerinde de etkili olduğunu söyleyebiliriz. Dolayısıyla kapalı ortamlarda hava temizleme cihazlarını kullanabilirsiniz. NTP teknolojisine sahip olan cihazlar, çok daha temiz bir ortamda kaliteli bir yaşantı sürdürülmesini olanaklı hale getirir.

Bunun yanı sıra toplu taşıma araçlarında da sorunsuz bir şekilde kullanılabilmektedir. Sağlıklı ve temiz ulaşım araçları için Havam Temiz tarafından sizlere sunulan Jonix hava temizleme cihazlarını tercih edebilir, kötü kokuları kısa sürede giderebilirsiniz.