Kombiler İçin Hem Uygun Fiyatlı Hem de Kaliteli Teknik Servis!

Bosch kombi servisi tarafından verilen kombi bakım, onarım ve montaj gibi hizmetler sayesinde kombilerinizin teknik sorunları ile bireysel olarak uğraşmak zorunda kalmayacaksınız. Firmamız teknik elemanları yeterli teorik ve pratik bilgileri sayesinde sizlere detaylı bir hizmet sunmaktadır. Firmamız tarafından verilen hizmetlerden yararlanarak kombileriniz için bakım ve onarım işlemleri almak ister iseniz bizlere web sitemizden ya da iletişim numaralarımızdan ulaşabilirsiniz. Firmamız teknik ekibinin kullandığı teknolojik ekipmanlar sayesinde çözümler en pratik şekilde kombilere yansıtılmaktadır.

Isınma amacı ile kullanım sayesinde doğalgazın yaygınlaşması kombilerin de yaygın şekilde kullanımını sağlamıştır. Hem yaz aylarında hem de kış aylarında etkin bir şekilde kullanılan kombiler farklı nedenlerden dolayı arıza vermektedir. Arızalar ilk olarak müşterilerden dinlenmektedir. Kombilerin ses çıkarıp çıkarmadığı, randımanlı bir şekilde çalışıp çalışmadığı gibi konular siz değerli müşterilerimizden öğrenilmektedir. Gerekli bilgiler elde edildikten sonra tamir işlemi için hasar kaydı tutulmaktadır. Hasar kaydında saptanan lokal bir sorun var ise o bölgede yer alan kısımlar detaylı olarak incelenmekte ve çözüm bulunmaktadır. Arızaların sistemsel olması durumunda genel bir inceleme söz konusudur.

Nitelikli Bakım ile Kombilerinizi Şımartın!

Çeşme Arçelik Servisi olarak kombilerinizin montajını ve onarımını her saat kesintisiz olarak gerçekleştirmekteyiz. Yalnızca bunla da kalmayan firmamız sizlere yılda bir olmak üzere bakım işlemleri sunmaktadır. Kombilerinizin ömrünü uzatmak ve çalışma verimini artırmak için düzenli olarak bakım yaptırmanız gerekmektedir. Bakımın yaz aylarında yapılması, kış aylarında kombilerin arızalanmaması açısından son derece önemlidir. Kombilerin bakım işlemi için çalışan ilgili teknik kadromuz müşteri memnuniyetini artırıcı çalışmalar yapmaktadır. Müşterilerimizin hizmetlerimizden memnun kalması için minimum ücret ve maksimum kalite temelli hizmet sunmaktayız.

7/24 Sunulan Kombi Servisi

Bosch kombi servis hizmeti her ev için kesintisiz olarak verilmektedir. Bu hizmetten yararlanmak isteyen kişilerin hafta içini beklemesine gerek yoktur. Hafta sonlarında oluşan arızalarda da müşterilerimiz temsilcilerimiz ile iletişim kurarak bir kombi arıza kaydı açtırabilmektedir. Arıza kayıtları teknik ekibimiz tarafından incelenmekte ve en yakın süre içerisinde geri dönüş sağlanmaktadır.

Farklı Bütçelere Uygun Servis

Çeşme Beko Servisi tarafından müşterilerimize sunulan her tür hizmette uygun fiyat temelli çalışmalar yürütüyoruz. Müşterilerimizden aldığımız olumlu geri dönüşleri artırmak amacı ile kurumsal kimlikle çalışıyoruz. Kombilerin bakımı, montajı ve onarımı ile ilgili gerekli donanıma sahip bir ekip ile kombilerinizin güvenliğini kısa sürede sağlıyoruz. Kombilerinizin performansını artırmak ve daha az yakmasını sağlamak için son model cihazlardan yardım alıyoruz.

Evinize yeni gelen kombileriniz için montaj işlemlerinin yapılması ya da arızalı kombilerin arızalarının tespiti için bizlerden yardım alabilirsiniz Bosch kombi servisi ihtiyaç duyduğunuz her an yanınızdayız. Firmamız hakkında detaylı veriler almak için bizlere farklı iletişim kanallarımız üzerinden ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilişim