Kıbrıs'ta Tüp Bebek Tedavisi Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Kısırlığa neden olan faktörlere bağlı olarak birçok çift bebek sahibi olamıyor ya da olmakta zorluk yaşıyorlar. Ancak gelişen teknoloji ile çeşitli nedenlerle çocuk sahibi olamayan çiftlerin de istedikleri bebeklere sahip olmalarına olanak veren yöntemler bulunuyor. Ayrıca Yumurta ve Sperm bankasını da yasal prosedürler izin verdiği derece de Kıbrıs’da kullanma şansları mevcuttur.

Türkiye’de olduğu kadar Kıbrıs tüp bebek tedavisi uygulamaları da her geçen gün çiftlerin hayallerindeki bebeklere kavuşmasına olanak sağlıyor. Ancak Kıbrıs, Türkiye’ye göre sunduğu bazı avantajlarla tüp bebek tedavisi açısından gittikçe daha fazla tercih edilen bir yer haline gelmektedir.

Kıbrıs’ta bu alanda çalışan pek çok tüp bebek merkezi bulunmaktadır. Bu güzel ada ülkesi tüp bebek yanı sıra yumurta donasyonu gibi başarı şansını artıran ek prosedürleri sayesinde çocuk sahibi olmak isteyen çiftler arasında oldukça popüler olmuştur. Yüksek sağlık kalite standartları, uygulanan prosedürlerin çeşitliliği, çiftlerin Kıbrıs’ı tüp bebek tedavisi için seçmesinin önemli nedenleri arasındadır.

Bu açıdan Kıbrıs’ta tüp bebek tedavisi hakkında bilmeniz gereken bazı noktaları açıklamak istiyoruz:

  • Nerede olursa olsun tüp bebek tedavi merkezi seçiminde merkezin uzman doktorlarından başarı oranına kadar pek çok unsura dikkat etmek önemlidir. Ayrıca tüp bebek süreçleri çiftlere özeldir bu açıdan farklı prosedürlerin de uygulanması başarı şansını artıran bir unsur olur. Kıbrıs’ta Avrupa standartlarında sağlık hizmetleri sunulur. Uzman doktorlar ve sağlık çalışanlarının profesyonel yaklaşımı süreçlere bütüncül bakış açısı tüp bebek tedavisi yaptırmak isteyen çiftlere oldukça büyük avantaj sunar.
  • Kıbrıs tüp bebek merkezlerinde çok geniş perspektifte ek prosedürleri tercih etme şansı vardır. Yumurta donasyonu, sperm ya da  embriyo donasyonu gibi başarı şansını artıran prosedürler de Kıbrıs’taki merkezlerde uygulanır. Rutin prosedürlerin yanı sıra uygulanan ek prosedürler Kıbrıs tüp bebek tedavilerini avantajlı kılan en önemli faktördür.
  • Tüp bebek tedavileri ortalama altı aşamadan oluşur. Mevcut durumun tespiti, yumurtaların uyarılması, yumurta toplanma, microenjeksiyon, embriyonun laboratuvar ortamında takibi ve embriyo transferi şeklindedir. Merkezimizde bu süreç bütüncül olarak sunulur. Çiftler tüm süreçte merkezin desteğini hissederler.
  • Her bir tüp bebek süreci benzersizdir. Bu açıdan Kıbrıs tüp bebek merkezi çiftlerin mevcut durumunun tespitinden sonuna kadar onlarla ilgilenir ve destek olurlar. Sürecin tüm aşamasında bilgi akışı kusursuz sağlanır. Yüksek sağlık standartları ile çiftler evlerinin konforunda tüp bebek tedavisini olurken, stressiz bu ortam başarı şansını da artırır.
  • Kıbrıs yasaları tüp bebek konusunda birçok yönüyle kolaylık sağlarken özgürlük de tanır. Mesela, evli olmayan çiftlerin tüp bebek yapması konusunun dahi önü açıktır. Tedavilerde yaş sınırı bulunmamakla birlikte 55 yaş ve üzeri hastaların deneyebilmesi için
  • Kıbrıs tüp bebek merkezlerinde yüksek sağlık standartları, profesyonellik ve gizlilik çok önem konular arasındadır. Samimiyet ve güven ilişkisi temelinde tüm tedavi süreçleri yürütülür. Doktorlar ve çiftler arasında kesintisiz bir iletişim olmasına dikkat edilir.
  • Kıbrıs en güvenli ülkelerden birisi olmasının yanı sıra yaşam olanakları açısından da rahattır. İklimi, yüksek yaşam standartları çiftlerin tüp bebek tedavisi sürecinde rahat etmesini sağlar. Tedavi olurken stresten uzaklaşacak bir tatil zamanı da yaşanır.

Kıbrıs Tüp Bebek Merkezi ile Çocuk Sahibi Olmak Çok Kolay

Kıbrıs Tüp Bebek Merkezi British Tüp Bebek Hastanesi, yüksek başarı oranı ile çocuk sahibi olmak isteyen çiftlerin her zaman yanında yer alan alanında lider bir merkezdir. Tüp bebek alanında sunduğu avantajlar ile Kıbrıs’ta olduğu kadar Tükrkiye’deki çiftler tarafından da sıklıkla tercih edilir.

Merkez, tam teşekkülü bir hastanedir. Bu açıdan çiftlere süreçten endişe duymadan tüp bebek tedavisi alma imkanı sunar. Her zaman yüksek kalite standartları ile profesyonel iş anlayışında verdiği hizmetlerle çocuk sahibi olamayan çiftelerin yanında yer alır.

Ercan Havalimanına sadece 12 km uzakta olan merkeze ulaşım çok kolaydır. Konforlu bir ev ortamında çiftlerin stresiz bir şekilde süreci atlatmalarını sağlar. Uygun maliyetleri, başarı şansını artıran ek prosedürleriyle de bütünsel bakış açısını yakalar. Siz de çocuk sahibi olmak istiyorsanız Kıbrıs Tüp Bebek Merkezi British Tüp Bebek Hastanesi uzmanları ile irtibata geçerek hayalinizde aile için büyük bir adım atabilirsiniz.

Editör: TE Bilişim