Zonguldak merkezde Karaelmas 467 Kebap Salonu açıldı. Karaelmas 467 Kebap’ın 467 Evler’de yeni açılan şubesini yıllardır kebap ustalığı yapan Ahmet Kaya ve Sinan Açıkgöz işletecek.


Yaklaşık 41 yıldır kebap ustalığı yapan Ahmet Kaya, insanlara daha iyi ve hızlı bir şekilde hizmet vermek için kebap salınu açtıklarını söyledi.
Usta Ahmet Kaya mahalle konseptinde açmış olduğu kebap salonunu hakkında kendilerine güzel bir şekilde dönüş aldıklarını belirterek şu ifadeleri kullandı:
“Uzun yıllarıdır Sinan Açıkgöz ustam ile beraber başta Zonguldak olmak üzere birçok şehirde çalıştık. Uzun yıllardır tecrübe sahibiyiz. İnsanlara daha iyi ve hızlı bir şekilde hizmet vermek için yeni bir şube açtık. Şubemizi 467 Evler Mahallesi’ne açmamızın en büyük sebeplerinden biri çarşıya yakın olmasıdır.” dedi.

“YEMEKSEPETİ VE GETİR GİBİ ONLİNE SİPARİŞ SİTELERİNDE DE VARIZ”
Tecrübeli Usta Ahmet Kaya, siparişleri daha hızlı ulaştırabilmek için şu anda 2 kurye olduğunu söyleyerek şunları belirtti:
“Siparişlerimizi vatandaşlarımıza daha hızlı ve sıcak bir şekilde ulaştırabilmek için şuan 2 kuryemiz var. Gidişata göre bunları da arttıracağız. Aynı zamanda Getir ve YemekSepeti gibi online sipariş sitelerinde de varız. Sabah saat 10:00’dan akşam saat 00:00’a kadar paket servisimiz mevcut. İşletmemizde; Adana kebap, İskender, beyti kebabı, lahmacun, çiğköfte, pide çeşitleri ızgara çeşitleri ve tatlı olarak künefelerimiz vardır.” dedi.


İletişim bilgileri için:
Paket Servis: (372) 666 09 09
Ahmet Kaya: 0535 848 02 18
Sinan Açıkgöz: 0544 946 53 58

YEMEK SEPETİN'DEN SİPARİŞ İÇİN TIKLAYINIZ...

Editör: TE Bilişim