Karaelmas Gazeteciler Derneği(KGD)yönetim kurulu başkanı Mustafa Emen ve yönetim kurulu üyeleri 100.Yıl Ecopark’ı ziyaret etti.

Zonguldak Kömürspor’un eski Teknik Direktörü Cahit Terzi’nin işletmeciliğini aldığı Bakacakkadı 100. Yıl Ecopark Otel ile gazetecilerin indirimli yararlanması konusunda geçtiğimiz günlerde görüşmelerde bulunulmuş ve yüzde 15 indirimli protokol imzalanmıştı.

İmzalanan anlaşmanın ardından İşletme sahibi eski Teknik Direktör Cahit Terzi, gazetecileri davet ederek tesisleri gezdirdi ve ardından da gazetecilerle yeşillikler arasındaki bahçede birlikte kahvaltı yapıldı.

 Karaelmas Gazeteciler Derneği(KGD)Başkanı Mustafa Emen, yaptığı konuşmada Cahit Terzi’ye bu nazik davetinden dolayı teşekkür ederek şunları söyledi.

“Cahit hocamızı gerçekten böyle bir tesisin işletmeciliğini aldığından dolayı tebrik ediyorum. Gerçekten çok büyük bir alan ve burada inanılmaz değişiklikler olmuş, her taraf mükemmel hale getirilmiş. Oteli, gezi alanları, havuzu, at çiftliği dinlenme yerleri, büyükçe düğün salonu, tavuk çiftliği gibi tatil için ne ararsanız her şey güzelliklerle donatılmış. Tatil için çok uzak yerlere gitmeye inanın gerek yok, aileler için tam bir tatil yeri. Anlatmakla bitmez herkese tavsiye ediyor ve Cahit Terzi hocamıza hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum.”

Gazetecilere ziyaretlerinden dolayı da teşekkür eden işletmeci futbol antrenörü Cahit Terzi de, “Sizleri burada ağırlamaktan çok memnunum her yeri gördünüz ben burayı aldığımda çok berbat durumdaydı ve bu hale getirmek için ekonomik anlamda elimden gelenin fazlasını yaptım ve gördüğünüz gibi harika oldu. Buraya gelenleri memnun etmek için elimizden gelen en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Ziyaret edenler bir daha geleceğini söylüyor. Şu anda doluluk oranımız çok şükür iyi durumda bize ulaşsınlar elimizden gelen desteği vereceğimizden şüpheniz olmasın. Tekrar teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

 Zonguldak Kömürspor’un eski Teknik Direktörü Cahit Terzi’nin işletmeciliğini aldığı Bakacakkadı 100. Yıl Ecopark Otel ile gazetecilerin indirimli yararlanması konusunda görüşmelerde bulunmuştu.

Emen; ‘Gazetecilere yüzde on beş indirim sağladık’

Karaelmas Gazeteciler Derneği(KGD)Başkanı Mustafa Emen, gazetecilere yüzde on beş indirim sağladıklarını ifade ederek, “Hocamız futbolculuk ve antrenörlük kariyerinin ardından güzel bir olaya el atmış. Bizde Karaelmas Gazeteciler Derneği olarak imza atacağız. Gazeteci arkadaşlarımıza yüzde on beş indirim sağlayacağız. Teşekkür ediyorum, kolaylıklar diliyorum”diye konuştu.

İmza töreni toplu fotoğraf çekilmesinin ardından sona erdi.

Editör: TE Bilişim