Ducray Anaphas ile Saç Dökülmesine Son

Saç, hem kadınlar hem de erkekler için son derece önem taşıyan unsurlardan arasında yer alır. Genelde erkeklerin tercih ettiği fön, wax, jöle gibi ürünler, kadınların ise sıklıkla kullandığı boya, ısı ile şekillendiriciler saçların zarar görmesine zemin hazırlar ve çeşitli problemleri beraberinde getirir. Bu problemlerin başında ise saç dökülmesi ve kepek problemi gelmektedir.

Saç dökülmesini tek bir sebebe bağlamak mümkün değildir. Çünkü saç; stres, yetersiz beslenme, doğum sonrası, mevsim geçişleri, kansızlık ve yanlış ürün kullanımı gibi birçok faktör sebebiyle dökülebilir. Bu dökülmeleri durdurmak ve önlem almak için saç bakım ürünlerini doğru seçmek son derece önem taşır. Saçınıza uyguladığınız şampuan, bakım kremi, saç maskesi, serum ve şekillendirici ürünlerin aşırı kimyasal içermemesine dikkat etmelisiniz. Kimyasal oranı yüksek bakım ürünleri saçların doğal yapısını bozarak saç derisine zarar verir ve dökülmesini tetikler. Bu anlamda dermokozmetik bir marka olan Ducray şampuan oldukça doğru bir tercih olacaktır. Saç dökülmesi için özel olarak geliştirilen Ducray Anaphase şampuan formülündeki B3, B12 vitaminleri sayesinde saç köklerini besleyerek güçlü ve sağlıklı olmasını sağlar. Solgun, cansız ve zayıf saç tellerini onararak canlılık kazandırır. Tüm saç tiplerinin kullanıma uygun olması ve etkinliği sayesinde kullananlar tarafından da sıklıkla tavsiye edilmektedir.

Saç problemleri arasında en sık yaşanan bir diğer problem ise kepektir. Peki kepek nedir? Gelin birlikte inceleyelim. Saç diplerinde olan hafif deri döküntülerine kepek adı verilir. Kepek bir saç derisi rahatsızlığıdır diyebiliriz. Sağlık acısından tehdit eden bir unsur olmasa da omuzlara dökülen beyaz toz görünümü kişiyi son derece rahatsız eder.  Kepek problemine sebep olan faktörlere örnek verecek olursak;

  • Mevsim geçişleri,
  • Fazla sıcak su ile saçın yıkanması,
  • Wax, jöle gibi şekillendirici ürünlerin uzun süre saçta kalması,
  • Çok sık şampuan değiştirilmesi,
  • Şampuanın yeteri kadar durulanmaması gibi birçok faktör saç kepeğinin oluşmasına zemin hazırlar.

Ducray Kelual DS inatçı kepeğe karşı geliştirilmiş saç bakım şampuanıdır. Saç derisinde kızarıklık ve kaşıntı ile birlikte oluşan kepek oluşumunu engellemeye yardımcı olur. Saçları nazikçe temizler ve formülündeki çinko saçın doğal yapısını güçlendirmeyi sağlar. Saçları nemlendirerek yumuşaklık kazandırır.

Ducray Keracnyl , Ducray Neoptide, ducray kelual ds krem ve tüm Ducray ürünlerini Dermokozmetika’da bulabilir, dilediğiniz ürüne uygun fiyat, hızlı kargo ve kapıda ödeme imkanıyla tek tıkla hemen sahip olabilirsiniz.