Çarşaflarda Kullanılan Göz Alıcı renkler

Çarşaf, nevresim takımının ana parçalarından biridir. Çarşaf alırken nelere dikkat edilir? Modelleri ve sağlıklı tasarımlarda olmaları neden önemlidir? Çarşaf alırken tek kişilik ya da çift kişilik olmalarına göre ebatları değişiklik gösterir. Tek kişilik bir yatak için iki kişilik çarşaf kullanımı son derece salaş ve yataktan sarkan bir görünüme sebep olacaktır. Standart çarşaf ölçüleri tek kişilik olanlar için 120-200 cm. olurken; çift kişilik çarşaflar için 160-200 cm. ölçülerinde yer alır.

Battal boy yataklar için 180*200 ölçülerinde çarşaflar seçilmelidir. Yatakların ebatlarına uygun çarşafların seçilmesi son derece önemlidir. Çarşaf seçerken pamuklu olması, sağlıklı tekstil ürünlerinin seçilmesi son derece önem taşır. Kışın üşütmeyen yazın da terletmeyen modellerin seçilmesi önerilen hususlardır.

Çarşaf Modelleri

Çarşaf alırken, nevresimin modeline ve desen renklerine uygun şekilde seçim yapılması önerilir. Renkli ve bol desenli yastık kılıfları ile düz renklerde çarşafların kombin edilmesi gerekir. Çarşafların kullanım ömrünü uzatmak için de bazı hususlara dikkat etmek gerekir. Bunların başında gelen, çok sık aralıklarla uzun programlarda yıkanmamasıdır.

 Çarşafların otuz derecelik programlarda yıkanması, renklerinin solmaması içi önem taşır. Yazın elbette daha sık yıkanması gereken çarşafların da kısa programlarda temizlenmesi gerekir. Çarşafların lastikli olanları da son derece kullanışlı olan tasarımlarıdır. Bu türlü çarşaflar ütü de istemezler. Kaliteli ve şık çarşafları https://www.madamecoco.com/carsaf-yastik-kilifi/  sitesinden zengin içerikleri ile temin etmek söz konusudur.

Editör: TE Bilişim