Bölgesel İncelme ve Yöntemleri – Buk Beauty

Bölgesel incelme işlemleri kişinin seçimine bağlı olarak egzersiz, diyet veya zayıflama cihazları kullanılarak gerçekleştirilir. Soğuk lipoliz cihazları ile yapılan bölgesel incelme, hekimin uygun gördüğü bölgeye yapılan masaj hareketleri ile tamamlanır. İşlemin yapıldığı bölgede kan dolaşımı azalır ve yağ dokuları soğur. Böylelikle bölgede olan fazlalıklar yok olur.

Bölgesel incelme zayıflama tekniği, son yıllar da birçok kişi tarafından tercih edilen yöntemlerin başında gelir. Vücudun bazı bölgelerinde toplanmış halde bulunan yağ tabakaları, kişinin vücut görünümünde kötü bir görüntüye neden olduğundan bölgesel incelme işlemlerine ihtiyaç duyulur.

Teknolojik cihazlar sayesinde yapılan bölgesel incelme işlemleri, hastanın ihtiyacı ve istekleri doğrultusunda uygulanan tekniğe göre çeşitlilik gösterir.

Bölgesel İncelme Kimlere Uygulanır?           

Bölgesel incelme teknikleri hamile, kalp pili kullanan ve ciddi kalp rahatsızlığı olan kişiler haricinde herkese yapılabilir. Ayrıca uygulamanın yapılacağı bölgede metal protez bulunanlar için de bölgesel incelme yöntemlerinin uygulanması doğru değildir.

Bölgesel İncelme Yöntemleri Nelerdir?

Bölgesel incelme işlemlerinde, kişinin ihtiyaç ve taleplerine uygun olan yöntemler işlemi yapacak olan uzman tarafından belirlenir. Bölgesel incelme yöntemleri diyet, soğuk lipoliz, radyofrekans uygulamaları, lazer etkisi ile bölgesel incelme, emsculpt ve saten vücut germe olarak sıralanabilir.

Bölgesel Zayıflama Nedir?

Kilo problemini aşırı yaşamayan kişiler, vücutlarının belirli bölgelerinde bulunan yağ tabakalarından rahatsız olurlar. Bu neden ile tercih edilen bölgesel zayıflama teknikleri, yeni geliştirilen teknolojik cihazlar ve ürünler sayesinde gerçekleştirilir.

Bölgesel Zayıflama Nasıl Olur?

Kişinin vücudunun belirli bölgelerinde toplanan yağ tabakaları, kişinin ihtiyaçları doğrultusunda uygulanan bölgesel zayıflama teknikleri ile kısa süre içerisinde yok olur. Bölgesel zayıflama işlemleri doğal yöntemlerin yanı sıra teknolojinin gelişimi ile birlikte üretilen cihazlar sayesinde de kolaylıkla gerçekleştirilir.
Bölgesel Zayıflama Kimlere Yapılır?

Bölgesel zayıflama işlemlerinde sağlık açısından herhangi bir zarar söz konusu olmadığından, kadın veya erkek fark etmeksizin vücudunda yağ birikintisi yaşayan herkese yapılabilir. Bölgesel zayıflama işlemleri için hekimler tarafından uygun görülen yaş aralığı 17 ile 50 yaş arasıdır.


Bölgesel Zayıflama Avantajları Nelerdir?

Teknolojinin gelişimi ile birlikte uygulanmaya başlanan bölgesel zayıflama işlemleri, kişilere birçok avantajı da beraberinde getiriyor. Bölgesel zayıflama işlemleri sayesinde kişiler fazla kilolardan kurtulma, farklı bölgelere uygulanabilir olması, tamamen acısız bir işlem olması, iyileşme sürecine ihtiyaç duyulmayan bir uygulama olması ve çok kısa sürede tamamlanması gibi fırsatları elde ediyor.

Editör: TE Bilişim