Türkiye'nin önde gelen kripto para piyasaları veri sağlayıcısı 21Milyon.com, platformda farklı kriterlere göre yaptığı puanlamalar ve sunduğu çeşitli veriler ile kullanıcılarına oldukça önemli avantajlar sunuyor. 21Milyon.com, Türkiye'de faaliyet gösteren kripto para borsaları ve bu borsalarda işlem gören kripto para birimlerine ilişkin çeşitli verileri, kullanıcılar ile buluşturuyor.

Türkiye'nin Önde Gelen Veri Sağlayıcısı 21Milyon.com Nedir?

21Milyon.com, Türkiye'de faaliyet gösteren kripto para borsaları ve bu borsalarda işlem gören kripto para birimlerine ilişkin canlı olarak çeşitli bilgiler paylaşan bir veri sağlayıcısıdır. Kullanıcılar, Türkiye'de faaliyet gösteren bu kripto para borsalarında işlem gören ve son 1 günlük, 1 haftalık ve 1 aylık zaman dilimlerinde yatırımcısına en çok kazandıran ve kaybettiren kripto para birimlerinin bilgisine ulaşabiliyor. Ayrıca platform, bu zaman dilimlerinde bu borsalarda en çok işlem gören kripto varlıklara ilişkin verileri de kullanıcılar ile paylaşırken, aynı zamanda kripto para borsalarını da çeşitli kriterlere göre puanlıyor.

21Milyon.com ekibi, Türkiye'de faaliyet gösteren bu kripto para borsalarını borsanın kuruluş yılı, şirket bilgileri, güvenlik seviyesi ve sosyal medya hesaplarındaki takipçi sayıları gibi pek çok nesnel kriterlere göre puanlıyor. Kullanıcılar, platform tarafından sağlanan bu veriler ışığında borsalar hakkında detaylı bir perspektife sahip olurken, aynı zamanda borsalarla ilgili kendi görüşlerini de yorum olarak bildirebiliyor. Tüm bunların yanı sıra 21Milyon.com, platformda "Haberler" sekmesine de yer vererek kullanıcıların gündemi takip edebilmesini ve kripto ekosisteminde güncel kalabilmelerini sağlıyor.

21Milyon.com'un Kullanım Avantajları

Kripto para ekosisteminin yıllar içerisinde 2 trilyon dolarlık bir piyasa haline gelmesi ile birlikte 20.000'e yakın kripto varlık piyasaya sürüldü ve 500'ü aşkın kripto para borsası faaliyete girdi. Kripto ekosisteminin büyümesi ve piyasadaki çeşitliliğin artması, yatırımcılar açısından oldukça önemli olsa da aynı zamanda bu durum yatırımcıların yatırım yaparken doğru projeleri ayırt edebilmesini ve kullanım amacına göre en kullanışlı kripto para borsasını seçebilmesini de bir o kadar zor hale geldi. İşte tam da bu noktada yatırımcılar, çeşitli kriterlere göre yapılan puanlamalar ve sunular veriler ile piyasaya dair geniş bir bakış açısına sahip olabiliyor. Öte yandan platformdaki "Haberler" sekmesi aracılığı ile kullanıcılar, güncel bir şekilde gündem takibi yapabiliyor ve dönemin trendlerinden erken dönemde haberdar olabiliyor.