Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bir dizi açılış ve ziyaret için Zonguldak’a geldi. Valilikte yapılan toplantının ardından Zonguldak Gazipaşa Caddesinde esnaf ve vatandaşlarla buluştu kitap hediye etti. Esnaf ziyareti sonrası Ak Parti İl Başkanlığı binasını da ziyaret eden Kasapoğlu açıklamalarda bulundu.

Kaspoğlu Zonguldak'ta spor yarırımlarını artıracaklarını belirterek
"Zonguldak'ın spor yatırımlarını, son yıllarda gerçekleştirdiğimiz birçok yatırımı değerlendirdik. Bundan sonraki süreçte neleri yapacağız spor adına onlarla ilgili çalıştık. Bununla ilgili tabi ki bugünümüz, yarınımız en büyük umudumuz gençlerimiz için hem bugüne kadar ki tabloyu konuştuk hem de bugünden sonraki çalışmaları, yatırımları müzakere ettik. Ben inanıyorum ki bundan sonraki süreçte de Zonguldak'ın hem sporda hem gençlik alanında daha ileriye taşımak için el ele ve yine omuz omuza yürümeye devam edeceğiz. 
AKP İl başkanlığımızda yol arkadaşlarımızla dava arkadaşlarımızla beraberiz. Önceki gün 3 Kasım'ı idrak ettik. Yakın ışıkları Türkiye aydınlansın diyerek başlayan bu yolculuk hamdolsun ki sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğiyle engin vizyonuyla, 84 milyonun kardeşlik ruhu anlayışıyla, adalet ve kalkınma misyonuyla her geçen gün güçlendiren bir heyecanla devam ediyor ve devam edecek. Bu yürüyüşteki asıl unsur yol arkadaşlarımızın dava arkadaşlarımızın sizlerin varlığı bizim en büyük heyecanımız. En büyük gücümüz. Rabbim kardeşliğimizi, bu güzel iklimi ebediyen var kılsın. Birliğimize beraberliğimizde kast edenlere hiçbir zaman fırsat vermesin. İnşallah el ele omuz omzu bu yürüyüşümüzle sadece ülkemiz için değil, insanlık için mazlumlar için umut olmaya yine bir  ve beraber olarak devam edelim. İnşallah 2023 ve diğer vizyonlarımıza gençlerimiz için bu aziz milletimiz için hedeflerimize birer birer ulaşmaya devam edelim." dedi.

Editör: TE Bilişim