Yenilenen Honda Civic Hatchback tanıtıldı. İşte Yeni Civic Hatcback

Geçtiğimiz Aylarda sedan tipi modeli tanıtılan Honda Civic'in, Hatchback versiyonu tanıtıldı.

Yenilenen 2022 Civic hatchback, sedan modeline kıyasla 3,55 santimetre daha yüksek bir dingil açıklığına sahip  ama 12,44 santimetre daha kısa bir otomobil. 2022 Civic hatchback'in sedan modelden ciddi şekilde daha küçük bir otomobil olmasa da daha sportif görünen bir model olduğunu ifade edebiliriz.

 Bu otomobilin sedan versiyonunda manuel şanzıman seçeneği yer almazken, Civic Hatchback versiyonunda 6 ileri manuel şanzımana yer verilmiştir 

Araçta başlangıç paketinde 7.0 inç'lik gösterge paneli ve 7 inç'lik bilgi eğlence ekranı yer alırken, üst paketlerde 10.2 inç'lik gösterge paneli ve 9 inç'lik bilgi eğlence ekranı alınabiliyor. 

Görüldüğü gibi 2022 Honda Civic Hatchback'in iç mekanı büyük oranda sedan ile farksız. Üç kollu olan direksiyonun arkasında donanım seviyesine göre 7 ila 12 inç arasında değişen dijital gösterge ekranı mevcut. 

Yeni Civic Hatcback Fiyatı Ne kadar?

Honda, özellikle Avrupa ve anavatanı Japonya'da yüksek satış rakamlarına ulaşma ihtimali yüksek yeni otomobili 2022 Civic hatchback'i bu yılın ilerleyen döneminde üretime sokacak. Aracın piyasaya resmen ne zaman sürüleceği belli olmadığından fiyatı hakkında da bir bilgi paylaşılmadı.

Editör: TE Bilişim