Tam 97 Farklı Kombinasyonla Özelleştirebileceğiniz Yeni Citroën C3'ün Dikkat Çeken Özellikleri

Tam 97 Farklı Kombinasyonla Özelleştirebileceğiniz Yeni Citroën C3, bu özelleştirebilme özellikleri ile piyasadaki birçok rakibine göre birkaç adım öne çıkmaktadır. Fransız marka Citroen, Yeni C3 modeli ile tüm ilgiyi üzerine çekmeye devam ediyor.

Bu yeni özellikler ile B segmenti içerisinde en çok tercih edilen araçlar arasında yer almaktadır. Hem tasarım hem de donanım açısından birçok yenilik yapılmıştır. İşte Tam 97 farklı kombinasyonla özelleştirebileceğiniz yeni Citroën C3’ün dikkat çeken özellikleri!

Dış Tasarım

Yeni Citroen C3, toplamda 7 farklı gövde rengi seçeneği sunmaktadır. Bu renklerden 2 tanesi yeni eklenmiştir. Yeni çıkan “bahar mavisi” ve “iksir kırmızı” renkleri ile dikkatleri üzerine çekmiştir. Eski gövde renkleri ise; siyah, beyaz, kum beji, platin gri ve çelik gridir.

Yeni Citroen C3’ün farları için hem alt hem de üst donanımda LED aydınlatma kullanılmaktadır. Airbump ve sis far çevresinde; siyah, mavi, kırmızı ve beyaz olmak üzere 4 farklı renk seçeneği sunmaktadır. Yeni Citroen C3 için en çok ilgi uyandıran konulardan birisi de tavan rengidir. Tavan rengi için techwood, kırmızı ve mavi kullanarak kişiselleştirme mümkündür.

İç Tasarım

Tam 97 farklı kombinasyonla özelleştirebileceğiniz yeni Citroën C3’ün iç tasarımı da dikkat çekmektedir. Techwood ve zümrüt olarak iki farklı dinamik renklerde iç ambiyansa sahiptir. Yeni Citroen C3’te kullanıcıları bekleyen önemli bir yenilik de koltuklarıdır. Bu yeni seri için hazırlanan Advenced Comfort adlı yeni koltukları ile rahat bir sürüş keyfi sunuyor. Ayrıca iç tasarımda dikkat çeken bir diğer yenilik de panoramik cam tavandır. Ayrıca 300 litrelik yeni bagajı ile de kullanım kolaylığı sağlamaktadır.

Güvenlik

Yeni Citroen C3 dış tasarım ve iç tasarımda başarılı bir yaratıcılık sunmaktadır. Hem görünüm hem de konfor olarak önemli yenilikleri vardır. Bu yenilikleri güvenlik ve donanım alanlarında da desteklemek isteyen Citroen, eski özelliklerin yanına birçok yeni özellik eklemiştir.

İlk dikkat çeken, 6 adet ön park sensörü ve sizi sesli olarak uyaran sensörlerdir. Ön ve arka sensörler sürücüye oldukça kolaylık sağlamaktadır.

Bunun dışında siz arabaya yaklaşınca sürücüyü tanıyan anahtarsız çalıştırma ve giriş sistemi bulunmaktadır.

Yeni Citroen C3 için geliştirilen bir diğer özellik; aktif güvenlik fren sistemi. Bu sistem ile, bir çarpma riski ihtimalinde eğer sürücü bir tepki göstermediyse sistem otomatik olarak aracı yavaşlatmaktadır. Bu da güvenlik açısından önemli özelliklerden birisidir.

2 saniyeye kadar sabit tutan yokuş kalkış sistemi de Yeni C3 için dikkat çeken özelliklerden birisidir. Bu sayede sürücüye oldukça kolaylık sağlayan araç, daha kolay bir sürüş imkânı sunmaktadır.

Tam 97 farklı kombinasyonla özelleştirebileceğiniz yeni Citroën C3’ün bir diğer özelliği ise şerit ihlal uyarı sistemidir. Bu sayede saniyede 60 kilometre ve üzeri hızdaysanız şerit ihlalini engellemektedir. Dalgınlık ve dikkatsizlik gibi durumlarda hemen uyarı veren bu sistem, şerit değiştirirken de sinyal verilmemesi durumunda sürücüyü uyarmaktadır. Bu uyarı hem işitsel hem de görsel olarak gerçekleşmektedir.

Bunun dışında; çarpışma uyarı sistemi, sürücü dikkat uyarı sistemi, geri görüş kamerası, sürücü yorgunluk uyarı sistemi, akıllı far asistanı ve kör nokta uyarı sistemleri ile ilgi çekmektedir. Birçok özellik eklenen ve tasarımında değişiklikler yapılan bu Yeni Citroen C3, fiyatı merak edilen araçlardan birisidir. Peki, Yeni Citroen C3 fiyatları nasıldır?

yeni citroen c3 fiyatları

Yeni Citroën C3 Fiyat Listesi

Donanım seçeneklerine göre değişen Yeni Citroen C3, 181.500 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. Tam otomatik ve özelleştirilmiş versiyonları 229.000 TL’ye kadar alıcı bulmaya devam etmektedir.