Ticaret Bakanlığı’na sözleşmeli muayene memuru alımı için 7 Temmuz 2021 tarihi itibariyle başlayan başvuru işlemlerinde son günlere girildi. Ticaret bakanlığı personel alımı için başvurular 16 Temmuz 2021’e kadar sürecek. Adaylar, başvurularını Kariyer Kapısı üzerinden gerçekleştirebilecekler. 
Ticaret Bakanlığı’na 75 sözleşmeli muayene memuru alımı yapılacak. Bakanlığın taşra teşkilatı için yayımlanan duyuruda, ilgili alım için başvuru yapmak isteyen adayların 35 yaşını doldurmamış olması, hukuk, uluslararası ilişkiler, siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler, iktisat, ekonomi, kamu yönetimi, siyaset bilimi ve kamu yönetimi, işletme, maliye, ekonometri, çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri, istatistik, uluslararası ticaret ve lojistik, uluslararası ticaret ve işletmecilik, gümrük işletme bölümlerinden mezun olması, KPSS en az 70 puan şartını yerine getirmesi gerekiyor.

Başvurularla ilgili yapılan resmi açıklamada, “Başvurular dijital ortamda 07.07.2021-16.07.2021 tarihleri arasında alınacaktır. Sınava katılmak isteyen adaylar, Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr  üzerinden başvurularını  gerçekleştirecektir. Posta  ile  veya  diğer  şekillerde  yapılan  müracaatlar  kabul edilmeyecektir.” denildi.

TİCARET BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI KONTENJAN DAĞILIMI

Editör: TE Bilişim