Kayseri'de yaşayan 15 yaşındaki B. A. ve kız arkadaşı Görkem Oybak geçtiğimiz cuma günü mezarlıkta tartışma yaşadı. B. A. tartışma sonucu bıçakla hem kız arkadaşı Görkem'i hem de kendini yaraladı. Boğazından yara alan Görkem yaşama tutunmak için mücadele vermeye devam ediyor.

Görkem'in hayati tehlike yaşamasına yol açan olay, geçtiğimiz cuma günü sabah saatlerinde Kayseri'nin Melikgazi ilçesinin Germir Mahallesi'ndeki mezarlıkta meydana geldi. B.A. ile mezarlıkta buluşan kız arkadaşı Görkem Oybak arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

BOĞAZINDAN YARALADI

Kavga sırasında B.A., cebinden çıkardığı bıçakla kız arkadaşı Görkem Oybak'ı boğazından, kendini ise ayağından yaraladı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Görkem Oybak'ın tedavisi sürüyor. Genç kızın sağlık durumunun ağır olduğu, hayati tehlikeyi henüz atlatamadığı öğrenildi. Olaydan sonra kendisini de yaralayan B.A.'nın da hastanedeki tedavisi devam ediyor.

Editör: TE Bilişim