Hava durumuyla ilgili Meteoroloji'den son dakika tahminleri geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son tahminlerine göre 20 Eylül pazartesi bugün Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile Ankara'nın kuzeyi, Kastamonu, Sinop, Kars, Ardahan ve Erzurum ile gece saatlerinden sonra İstanbul çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Başta İstanbul'da olmak üzere hava sıcaklıkları yarından itibaren hızla düşecek. İstanbul'da 29 derece olan sıcaklık perşembe gününe kadar 19 derece olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile Ankara'nın kuzeyi, Sivas'ın kuzeyi, Kırklareli, Çankırı, Yozgat, Kastamonu, Sinop, Kars, Ardahan ve Erzurum ile gece saatlerinden sonra İstanbul çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere Sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

METEOROLOJİ UYARDI: SICAKLIKLAR HIZLA DÜŞÜYOR

Meteoroloji'nin 5 günlük Hava Durumu raporuna göre sıcaklıklar yarından itibaren hızla düşecek. İstanbul'da bugün 29 derece olacak sıcaklık, 3 günde 10 derece düşerek perşembe günü 19 derece olacak. Sıcaklık düşüşüyle birlikte salı, çarşamba ve perşembe günleri yurdun büyük bölümünde sağanak yağış bekleniyor.