Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde bulunan Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) sosyal tesislerinde güvenlik görevlileri ile 2 vatandaş arasında arbede çıktı. Güvenlik görevlilerinin sivil vatandaşları dövdüğü anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. O görüntüler ilk kez Z HABER'de yayınlandı.

Edinilen bilgilere göre olay 2020 yılının başlarında meydana geldi. Sivil vatandaşın kullanımına da açık olan TEİAŞ sosyal tesislerine girmek isteyen 2 sivil vatandaş güvenlik görevlilerinin engeli ile karşılaştı. Bariyerin açılmaması nedeni ile kulübeye yönelen vatandaş ile güvenlik görevlileri arasında önce ağız münakaşası yaşandı. Güvenlik kulübesi içerisinden başka bir güvenliğin biranda vatandaşa saldırması ile diğer vatandaş da olaya dahil oldu.
BİRANDA SALDIRDI NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI!
Yumruklu ve tekmeli saldırıya uğrayan sivil vatandaşın yere düşmesine rağmen darp edildiği anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. O anlarda kameranın açısına başka bir güvenlik aracının girdiği görüldü. Yeni gelen güvenlik ekiplerinin de olaya müdahale ederek sakinleştirmesi ile vatandaşlar araçlarına bindirildi. 
Güvenlik görevlilerinin kelepçe takıp polis ekiplerine haber vermek yerine şahısları darp etmesi tepkilere neden olurken  olayla ilgili hiçbir soruşturma başlatılmaması da merak konusu oldu

Editör: TE Bilişim