Adana Demirspor son transfer günü olan 8 Eylül’e kadar yoğun mesai yapacak. Yunus Akgün için ise prensip anlaşmasına varıldı.
Sarı kırmızılı takımla Yunus Akgün için prensip anlaşmasına vardıklarını belirten Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Galatasaray'dan Yunus Akgün'ü 1 yıllığına kiralamak için prensip anlaşmasına vardık. Yalnız resmiyet kazanmadan paylaşmıyoruz. Ancak maalesef bir yerlerden duyanlar paylaşıyor. Kısacası imzalamadan hiçbir transferi duyuramayız." ifadelerine yer verdi.
Galatasaray altyapısından yetişen 21 yaşındaki oyuncu, sarı kırmızılı formayı 28 kez giydi. Yunus, Galatasaray formasıyla 5 gol atıp 3 asist kaydederken 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Galatasaray kaleye ve orta sahaya takviye peşinde
Galatasaray, UEFA’ya verilen liste tarihi geçse de transfer yapacak. Sarı kırmızılılar, 1 kaleci ve 1 orta saha oyuncusunu kadrosuna katmayı planlıyor.
Galatasaray’da transfer çalışmaları devam ediyor. Avrupa Ligi kadrosunu UEFA'ya bildiren sarı kırmızılılar, takviyeye devam edecek.
Kabuk değişimi ile yola çıkan Galatasaray, alacağı isimleri Avrupa’da oynatamayacak olsa da bu politikasından vazgeçmeyecek.
Yönetim, transferin son günü olan 8 Eylül tarihine kadar yoğun bir mesai harcayacak.
Galatasaray’ın bu süreçte 1 orta saha 1’de kaleci transferi yapması bekleniyor. Benfica forması giyen Gedson Fernandes için son ana kadar ısrar sürdürülecek.
10 milyon avroluk teklif sunan yönetim, Portekiz ekibini ikna turlarına devam ediyor.
Fernandes’in daha fazla forma şansı bulmak ve düzenli oynamak için Galatasaray’a gelmeye sıcak baktığı kaydedildi.
Sarı kırmızılıların alternatif isimleri ise Okay Yokuşlu ve Aliou Dieng... Kaleye yerli bir isim arayışlarını da sürdüren Galatasaray, İrfan Can Eğribayat için temaslarını sürdürüyor.
Göztepe’deki teknik adam boşluğu, pazarlıkların uzamasına sebep oldu. Genç file bekçisinin transferinin 2 milyon avro civarında bir ücret karşılığında bitmesi bekleniyor.