Esra Erol'un programında geçtiğimiz gün akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Muzaffer Kazıkçı adlı kişi eşi Ayşe Kazıkçı'nın, hostesliğini yaptığı servisin şoförü Yaşar Yıldırım'a kaçtığını öne sürdü. Muzaffer karısı ile ilgili, "Yaşar’a kırmızı kalp atıyordu, bana ‘OK’ yazıyordu" demesi herkesi şoke etmişti. Dün yayınlanan yeni bölümde ise Muzaffer Kazıkçı eşi Ayşe Kazıkçı ile yüzleşti. Eşinin şüpheli davranışlarını fark ettiğini söyleyen Ayşe Kazıkçı, "Olmayacak bir şey kocam Muzaffer'in yüzünden oldu. Yaşar ile birlikteyim. Ben Yaşar'a kaçtıktan sonra kocam da bir başkasına kaçtı. Eve kadın getirdi" dedi. İşte herkesi şaşkına çeviren olayın detayları…

Gün geçmiyor ki ‘yok artık’ denilen olayların ardı arkası kesilmesin. Esra Erol'un programında son işlenen olay herkesi şaşkına çevirdi. Muzaffer Kazıkçı eşi Ayşe Kazıkçı'nın, hostesliğini yaptığı servisin şoförü Yaşar Yıldırım'a kaçtığını iddia etti.

Daha önce mesajlarını yakaladığını ancak eşinin inkar ettiğini dile getiren Muzaffer Kazıkçı, ‘eşim bana 'OK' yazardı Yaşar’a kırmızı kalp emojisi gönderdiğini gördüm’ dedi.

CANLI YAYINDA YÜZLEŞTİLER
Ayşe Kazıkçı, dün Esra Erol’un programına katılarak eşi Muzaffer Kazıkçı ile yüzleşti. Eşinin şüpheli davranışlarını fark ettiğini söyleyen Ayşe Kazıkçı, "Olmayacak bir şey kocam Muzaffer'in yüzünden oldu. Yaşar ile birlikteyim" dedi.

Eşinin haksız yere kendisinden şüphelendiği için Yaşar Yıldırım'a kaçtığını söyleyen Ayşe Kazıkçı, "Bu olaylar duyulduktan sonra ben ailemin yanına gittim. Ailemi arıyor 'Alın kızınızı götürün' diyor.

'Ben ona kocalık yapmam'. 'Ne yaparsanız yapın' diyor. Bu sözleri söyleyip arkasında durmuyor. Ailemin yanına gidiyorum, 3 gün sonra tekrar geri geliyor. 'Yapmayacağım, özür dilerim' deyip ailem, yuvam yıkılmasın diye beni gönderiyor. Fakat bu baskıları sürekli devam etti." dedi.

BAŞKA KADIN VAR
Ayşe Kazıkçı, kocası Muzaffer Kazıkçı'nın da bir başkası ile birlikte olduğunu söyleyince herkes şoke oldu. "Ben Yaşar'a kaçtıktan sonra kocam da biri ile beraber yaşamaya başladı" dedi. Bu iddialar üzerine Muzaffer Kazıkçı açıklama yaptı.

“AKRABAMDI”
Esra Erol Ayşe Kazıkçı'nın öne sürdüğü iddia üzerine Muzaffer’e söz hakkı verince şoke oldu. Muzaffer "Biri ile beraberdim ama bitti. Bir hafta sonra bitirdim. Eşim beni bırakınca bir hafta arkadaşımı yanımda getirdim.

Geri gönderdim. Benim akrabamdı. Ben ihanet etmedim" ifadelerini kullandı. Muzaffer Bey'in ardından konuşmasına devam eden Ayşe Hanım, "Sen böyle bir şey yapmasaydın ben kaçmazdım. Sen bana karşı dürüst olmadın" dedi.

Esra Erol’un karısına kendisinin de ihanet ettiğini söylemesi Muzaffer Kazıkçı'yı köşeye sıkışırdı. Esra Erol bu olay üzerine çileden çıktı. “Siz boşanmayı beceremiyorsunuz, al birini vur ötekine” dedi. Öte yandan Ayşe’ye 8 aydır çocuklarının görmeme sebebi sorulunca eşini suçladı.

Yaşar’la ilişki yaşayan Ayşe’ye birlikteliklerinin tarihi sorulunca, “2020 Kasım'da sığınma evinden çıktıktan sonra gidip Yaşar’la konuştum. O da beni ailemin yanından aldı. O da eşinden ayrılmıştı. Bizde birlikte olduk” dedi.

AYŞE’NİN KAÇTIĞI YAŞAR CANLI YAYINDA
Evli olduğu halde Ayşe ile birlikte kaçtığı iddia edilen Yaşar Yıldırım, eşinden 2019 yılında resmi olarak ayrıldıklarını belirtti. Ayşe’nin Yaşar ile birlikteyiz sözlerinin aksine konuşan Yaşar, herkesi şoke etti.

Yaşar Yıldırım, “Ayşe ile aramızda hiçbir şey yok, yanımda arkadaş olarak kalıyor” demesi şaşkınlık yarattı. Kalp emojisi ile ilgili de, “kırmızı kalbi atan Ayşe değil, Ayşe’nin çocuğu” dedi

AYŞE’DEN ŞOK SÖZLER
Birlikte olduklarını tekrarlayan Ayşe, “Yaşar’ın karısı ve benim kocamın yüzünden Yaşar ile beraberiz” dedi. Önce sadece iş arkadaşım diyen Yaşar, canlı yayında 5 dakika sonra Ayşe’yi onaylayarak birlikte olduklarını doğruladı.

Editör: TE Bilişim