Meteorolojik kaynakların son dakika olarak servis ettiği haritalarda Aybar soğuk hava dalgasının en kuvvetli soğuklarının ülkemize henüz giriş yapmadığı ve bu gece ile Pazar arasında Sibirya soğuklarının derinden hissedileceğine vurgu yapıldı. Haritadaki renk geçişleri dikkat çekti.

Meteoroloji ve AKOM'un art arda yaptığı uyarılar sonrası etkisini oldukça artıran kar yağışı megakent İstanbul'u esir aldı. Sabah beyaz örtüyle kaplı bir şehre uyanan İstanbulluları uyaran uzmanlar ise "Bunun yalnızca bir fragman" olduğunu ve asıl yağışın bu akşam başlayıp pazartesi gününe kadar devam edeceğini ifade ediyor.

AYBAR SOĞUK HAVA DALGASI HENÜZ TÜRKİYE'YE GİRİŞ YAPMADI

Meteorolojik kaynakların son dakika olarak servis ettiği haritalardaki renk değişimi de Marmara ve Batı Karadeniz’in önümüzdeki günlerde çok da yoğun kar alacağını gözler önüne serdi. İnternete düşen haritada, Aybar soğuk hava dalgasının en kuvvetli soğuklarının henüz ülkemize tam giriş yapmadığı rahatlıkla görüldü.

BU GECE İLE PAZAR ARASI SİBİRYA SOĞUKLARI HİSSEDİLECEK

Marmara ve Batı Karadeniz bölgesinde bu gece ve pazar arası Sibirya soğuklarının derinden hissedileceğini aktaran kaynaklar, şu sıralar Karadeniz ve Marmara bölgesine kar servisine devam edildiğini aktarıyor.

Editör: TE Bilişim