Aselsan’ın Konya’da bulunan merkezine 800 mühendis ile 400 teknisyen alınacağı duyuruldu. Alım ve başvuru süreciyle ilgili takvimin Aselsan üzerinden takip edilebileceği öğrenildi. Haberi veren ise TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Ziya Altunyaldız oldu. 

HABERİ ZİYA ALTUNYILDIZ VERDİ
Altunyıldız yaptığı  açıklamada; “ASELSAN Konya, çok hızlı şekilde tamamlandı ve geçen yıl devreye alındı. Şu anda farklı projeleriyle üretime ve istihdama başladı. Her geçen gün istihdamı artıyor. İnşallah 800'ü mühendis 1200'ün üzerinde çalışanı olacak. Bu çalışmaları diğer savunma sanayi şirketleriyle tedarik alım noktasında paylaşımı olacak. Küresel anlamda onların açılımını temin etmiş olacak. Konya'daki bu çalışmalar şehrimizin savunma sanayisinde Türkiye'de ilk 3'e yerleştiğini ortaya koydu” diye konuşmuştu. 

ALIMLAR NASIL OLACAK
TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Ziya Altunyaldız’ın yaptığı açıklama sonrası başvuru yapmak isteyenlerin izleyeceği yol merak ediliyor. Başvuru yapmak isteyenlerin başvurular için Aselsan’ın kurumsal internet sitesinden yapılan ve yapılacak duyuruları takip etmeleri istendi.

Editör: TE Bilişim