Sıra Dışı Hava Yastıkları ile Dikkat Çeken 2021 Model Skoda Superb’nin Özellikleri ve Fiyat Listesi

Skoda, Çekya merkezli bir araba markası olarak Türkiye’de uzun yıllardır varlığını sürdürmektedir. Özellikle yaklaşık 20 yıldır üretimini sürdürdüğü Skoda Superb sedan modeli, her sene yeni özellikler ile karşımıza çıkmaktadır. Türk sürücülerin de dikkatini çeken Skoda Superb, 2021 modeli ile daha fazla dikkat çekmeye başlamıştır. İşte Sıra Dışı Hava Yastıkları ile Dikkat Çeken 2021 Model Skoda Superb’in Özellikleri ve Fiyat Listesi!

2021 Model Skoda Superb Özellikleri ve Fiyat Listesi

Dış Tasarım

Skoda Superb, 2015 yılında gerçekleştirilen ciddi değişiklikler ile dış görünümde modern bir görünüm kazanmıştır. Keskin ve fütüristtik çizgileri ile dikkat çeken Superb modeli, 2021 modeli ile de bu özelliklerini sürdürmüştür.

Sahip olduğu 17 inçlik krom jantlar, krom yan camlar, ön havalandırma ve ızgaradaki krom dekorları ile hâkim olduğu krom çizgileri korumaktadır.

Renk konusunda ekstra ücret ile birçok opsiyon sunmaktadır. Skoda Superb, geleneksel ay beyazı rengi dışında renk seçenekleri ile de ilgi görmektedir. Bunlar; büyülü siyah, parlak gümüş, metal ve lav mavisi gibi renklerdir. Bu renkler 3500 TL’den başlayan fiyatlar ile opsiyona dahil edilmiştir. Ayrıca yine 6500 TL karşılığında; kristal siyah ve kadife kırmızısı gibi çeşitli renklerde de satın almanız mümkündür.

İç Tasarım

Skoda Superb, 2021 modeli ile dış tasarımda standartını korurken, iç tasarımda oldukça önemli yenilikler sunmaktadır. 2021 model Skoda Superb, yeni iç tasarımı ile sürücü kabinde birden çok akıllı ekrana yer vermiştir. Eski tip modelin dışına çıkarak kadranı kaldıran yeni Skoda Superb, tamamen dijital göstergeler koyarak modern bir görünüm sağlıyor. Bu yeni dijital panel, bir yol bilgisayarı gibi çalışarak farklı bir deneyim sunuyor.

2021 model Skoda Superb, Smartlink özelliği ile dikkat çeken yeni ana ekran ile sürüş konforunu kolaylaştırmaktadır. Klima kontrollerinin hemen üzerinde konumlandırılan bu ana ekrana ekrana, Android ve IOS işletim sistemlerine sahip telefonlarınızı bağlayabilirsiniz. Ayrıca tüm iç tasarımı deri kaplama olan bu yeni Skoda Superb, konforlu bir sürüş sağlıyor.

2021 Model Skoda Superb’ün Özellikleri güvenlik hava yastığı

Güvenlik

Sıra Dışı Hava Yastıkları ile Dikkat Çeken 2021 Model Skoda Superb, güvenlik özellikleri ile de dikkatleri üzerine çekmektedir. İç ve dış tasarımının güzelliğine yeni güvenlik özellikleri de ekleyerek, iddialı bir çıkış yapmak istiyor.

İlk olarak acil frenleme sistemine sahip takip asistanı ile dikkat çekmektedir. Özellikle şehir içinde çok önemli olan takip asistanı, mevcut yapay zekanın geliştirilmesi ile yeni Skoda Superb için kolaylık sağlıyor.

ACC yani “Adaptif Hız Sabitleme Sistemi” ile takip asistanı radar sensörlerini kullanarak bir güvenlik önlemi sunuyor. Bu sayede takip asistanı, çıkacak engellere karşı yavaşlıyor ve ardından sabitlenen hıza tekrar kavuşuyor. Bu sayede oldukça rahat bir sürüş keyfi sunarak uzun yolların vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.

Şerit takip asistanı da yeni Skoda Superb için önemli güvenlik önlemlerinden birisidir. Artık pek çok araçta bulunan şerit takip asistanı, birden fazla olan uyarı türü ile dikkat çekmektedir. Sürücüyü hem görsel hem de işitsel olarak uyararak dalgınlık ve dikkatsizlik gibi durumların önüne geçmektedir.

Yeni Skoda Superb için en dikkat çeken güvenlik önlemi ise aracın tüm etrafını kaplayan 9 adet hava yastığıdır. Bu özel hava yastığı sistemi ile oldukça dikkat çekmektedir. Aracın ön kısmından başlayarak camlardan devam eden bu hava yastıkları, camlardan gelecek tehlikelere karşı korumaktadır. Kapı kenarlarına yerleştirilen hava yastıkları en önemli güvenlik önlemlerinden birisidir.

Bunların dışında 2021 model Skoda Superb için dikkat çeken diğer güvenlik önlemleri şunlardır:

  • Kör nokta uyarı sistemi
  • Yolcu koruma asistanı
  • Sürücü yorgunluk tespit sistemi
  • Geri görüş kamerası
  • Arka trafik uyarısı

Skoda Superb Fiyat Listesi

Sıra Dışı Hava Yastıkları ile Dikkat Çeken 2021 Model Skoda Superb, yeni teknolojileri ile de dikkat çekmektedir. Columbus navigasyon, elektronik park freni, trafik sıkışıklığı asistanı ve sanal pedal gibi birçok yeni teknolojiye sahiptir. Peki, bu 2021 model yeni Skoda Superb fiyatları ne kadardır?

Haziran itibariyle 2021 model Skoda Superb 1.5 TSI ACT PS DSG Elite model fiyatı 390.800 TL’den başlayan fiyatlar ile satışa sunulmuştur. Bunların Premium modeli 443.900 TL, Prestige modelleri ise 476.400 TL’den başlayan fiyatlar ile alıcı bulmaya devam etmektedir.

Editör: TE Bilişim