İŞKUR Genel Müdürlüğü Merkez ve Taşra teşkilatında çalışmak üzere 200 personel alım ilanı yayınlandı. İŞKUR kamu ilanı ile güvenlik görevlisi ve temizlik personeli alımı hangi şartlarda ve nasıl yapacağı açıklandı.

Yayınlanan ilanda yer ilan 2020 KPSS B gurubu sınav puanı esas alınarak herhangi 1 yazılı veya sözlü sınav uygulanmayıp 200 personel alımı gerçekleşmektir. İşe alım ilanında en çok hangi kadrolarda alımı yapılacağı merak edilenler arasında yer aldı.

Merak edilen kadrolar ise Koruma ve güvenlik görevlisi alımı 111, Destek personeli 89 (aşçı temizlik görevlisi alımı) olmak üzere İŞKUR genel müdürlüğü ve merkez taşra teşkilatı bünyelerinde istihdam etmek üzere 200 sözleşmeli personel alımı yapacaktır.

İŞKUR Genel Müdürlüğü Merkez ve Taşra teşkilatı tarafından yapılan açıklamada şu bilgilere yer verilmiştir. Kendi bünyemizdeki personel açıklığını kapatmak için 200 personel olmak üzere 111 koruma ve güvenlik görevlisi, 89 destek personeli için başvuruda bulunan adaylardan 2020 KPSS sınavı P94 puan grubundan en az 60 puan alması gerekmekte olup 30 yaşını geçmemiş olanlar başvuruda bulunabilirler.

Editör: TE Bilişim