Milli Piyango yılbaşı çekilişi için geri sayım başladı. Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi sonuçları için saatler kalırken, büyük ikramiyeyi kazanan numaraların ne olacağı merak ediliyor. 120 milyon TL'nin hayalini kuran vatandaşlar, tam sıralı listeyi merak ederken "Milli Piyango yılbaşı çekilişi kaçta başlayacak, kaçta bitecek? Milli Piyango yılbaşı sonuçlarını sorgulama ekranından nasıl öğrenirim?" sorularına yanıt arıyor.

SON DAKİKA | MİLLİ PİYANGO SONUÇLARI İÇİN GERİ SAYIM

Milli Piyango biletlerine olan ilgi, çekiliş yaklaştıkça daha da arttı. Yılbaşına özel 120 milyon TL’lik büyük ikramiyenin sahibi olmak isteyen vatandaşlar, gişelerin yolunu tuttu.

MİLLİ PİYANGO BÜYÜK İKRAMİYE 120 MİLYON TL

Gişelerde çeyrek bilet 30, yarım bilet 60, tam bilet ise 120 liradan satılıyor. Milli Piyango tarihinde böyle büyük bir ikramiye olmadığını vurgulayan Ergün Yıldız, “İşin ucunda 120 milyon TL var. Bu rakam için insanların gözüne uyku bile girmez. Tırlar dolusu para vereceğiz. Herkesi Bahçekapı Gişelerine bekliyoruz” şeklinde konuştu.

“EN ÇOK ÇEYREK BİLET ALIYORLAR”

Bilet sırasına giren 59 yaşındaki Bilgin Güngöz, geçmişte birçok bilet aldığını ama şansına çıkmadığını söyledi. Bu yıl da şansını denemek adına iki adet çeyrek bilet alacağını belirten Güngöz, “Bu yılki ilk biletimi birazdan alacağım. İnşallah bu yıl şans yüzümüze güler. Bütçemi de düşünerek çeyrek bilet alıyorum. İkramiye çıkınca en büyük hayalim çocuklarıma ve torunlarıma yatırım yapmak olacak” açıklamasını yaptı.

MİLLİ PİYANGO SONUÇLARI VE BİLET SORGULAMA EKRANI

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi bugün yapılacak. Milli Piyango bilet sorgulama ve tam sıralı kazandıran numaralar listesini ise milli piyango sorgulama adresinden takip edebilirsiniz.

MİLLİ PİYANGO SORGULAMA 2022 NASIL YAPILIR?

Milli Piyango sonuçları için bilet sorgulama işlemini gerçekleştirerek size çıkan ikramiye olup olmadığını saniyeler içerisinde kontrol edebilirsiniz.

Editör: TE Bilişim