700 dolar fiyatla maratona katılan en yeni cihazlardan biri olan Xiaomi Mi 12T Pro şu anda piyasadaki yenilikçi özelliğe sahip en makul akıllı telefonların başında geliyor. Bu alanda haberleri en erken sızdıran kaynaklara göre, Xiaomi Mi 12T Pro etiketli cihazını piyasaya sürüyor. Bu cihaz aslında, yakın zamanda piyasaya sürülen Xiaomi Mi 10T Pro'nun bir üst versiyonu olarak kabul ediliyor. Tabi ki daha gelişmiş bir versiyon bu. Android 12 işletim sistemi Snap Dragon 898 model çipi, 6,67 inç ekranı ve 12 GB ram elemanı ile gelen Xiaomi Mi 12T Pro cihazını besleyen 5.000 mAh batarya bulunmakta.

Xiaomi Mi 12T Pro Teknik Özellikler

Çarpıcı bir gövdeye sahip olan Xiaomi Mi 12T Pro, kullanıcılarını kesinlikle etkileyecek. Xiaomi'nin bu muhteşem akıllı telefonu, akıllı telefon pazarına giriş yapmaya hazır. Şu anda, Android mobil platformunun son sürümü zaten rakip firmaların ürünleri olan Samsung, LG, Motorola vs gibi birçok üretici tarafından kullanılmaktadır. Bu cihaz da en son sürümü kullanıyor. Bu cihazı neden tercih etmelisiniz? En önemli neden veya bu akıllı telefonun en önemli özelliği güçlü donanımıdır. 8.8 mm kalınlığı alüminyum çerçevesi 204 gram ağırlığı dizayn açısından telefonun estetik olduğunu gösteren özelliklerdir. 1.100 nit parlaklık değeri 120 hz resim yenileme hızı Dolby Vision özelliği ekstra özellikler arasında. Xiaomi Mi 12T Pro telefonunun arkasında 108 + 8+ 5 MP olmak üzere 3 kamera var ve Çift renkli LED flaş, panorama, HDR özellikli olan bu kameralarla siz 8K kaliteye ulaşabiliyorsunuz. 16 MP ön kamera ile de standart olarak 4K kalitede çekim yapabiliyorsunuz. 15 dakikada yüzde yüz doluma ulaştıran 120 Watt hızlı dolum adaptörü de kullanışlılığı arttıran donanımlar arasında.

Xiaomi Mi 12T Pro Fiyatı

Cihazı üreten şirketin genel politikası kendi ürünlerini hem ileri teknoloji ile donatmak hem de uygun fiyata satmak. Bu yüzden bu cihaz için 700 dolar fiyat çok da yüksek değil. Zira Xiaomi Mi 12T Pro, bugün piyasada bulunan herhangi bir orta sınıf akıllı telefonda bulabileceğiniz tüm temel işlevlere sahiptir. Bu akıllı telefonun etkileyici yazılım özellikleri var. Yazılım cephesinde Xiaomi Mi 12T Pro'nun gelişmiş sensörleri yüz tanıma sistemi var. Donanımda ise en iyi işlemci Yüksek kapasite ram ve 256 GB yeterli ROM alanı üst düzey kameraları, 4K'ya kadar kayıt kapasitesi ve Bluetooth ve Wi-Fi ile yüksek hızlı bağlantı gibi üst düzey özellikleri göz ardı edilemez. Öte yandan Xiaomi Mi 12T Pro, metalik gümüş ve siyah renkleri ile benzersiz bir alüminyum gövdeye sahip. Pil performansı söz konusu olduğunda, Xiaomi Mi 12T Pro oldukça güvenilirdir ve bitince 15 dakika içinde pili doldurma avantajı sunuyor.

Editör: TE Bilişim