Akıllı Telefona Kırılmaz Cam Nasıl Takılır?

Akıllı telefona kırılmaz cam nasıl takılır? Koruyucu cam, akıllı telefonunuzun ekranını çiziklerden ve düşme durumunda ekranın camındaki çatlaklardan koruyacaktır.

Akıllı telefona kırılmaz cam çoğu modern akıllı telefon, çizilmelere ve darbelere karşı zaten korunmuş camlı ekranlarla donatılmıştır. Tek istisna, üreticinin ekran camı koruması da dahil olmak üzere her şeyden tasarruf ettiği ucuz cihazlardır.

Cam Yapıştırırken Tozlanma Nasıl Önlenir

Evde, koruyucu cam uygulama prosedürüne başlamadan önce, havadaki tozu temizlemeye dikkat etmeniz gerekir. Bunu yapmak için, toz parçacıklarını çökeltmek için küçük bir kapalı odada (tercihen banyoda) havanın nem (buhar) ile doyurulması tavsiye edilir. Bir iyonizasyon nemlendiriciniz varsa bu, tozu ortamınızdan uzak tutmanın mükemmel bir yolu olacaktır.

Ekran Yüzeyinin Cam Yapıştırma İçin Hazırlanması

Odadaki tüm toz önleme işlemleri tamamlandıktan sonra içine akıllı telefonunuzu, bandınızı, makasınızı, optik temizleme mendili ve aksesuarlarıyla birlikte koruyucu camı aktarabilirsiniz. Genellikle, camla birlikte iki mendil bulunur, yüzeyi kuru olarak silmek için ıslak alkol ve kuru.

Camı deneyin, koruyucu filmleri çıkarmadan, dikkatlice istenen yerleştirme alanına yerleştirin (ekranınızın kenarları yuvarlak camsa, bunu yapmak özellikle zordur) ve sabitlemek için yapışkan bant parçaları kullanın. Akıllı telefon gövdesinin sol kenarında kitap kapağı şeklinde. Böyle bir doğaçlama kapağı açmanın kolaylığını ve kapattıktan sonra doğru yere çarpmanın doğruluğunu kontrol edin.

Koruyucu Cam Yapıştırma

Camı üzerine taşıma filmi takılı yeni bir akıllı telefona yapıştırırsanız, altında toz parçacıkları olan kabarcıklar olup olmadığını kontrol edin. Cevabınız evet ise, filmleri akıllı telefondan ve koruyucu camdan çıkararak hemen koruyucu camı uygulamaya başlayabilirsiniz.

Camı temiz olmayan bir ekrana yapıştırıyorsanız, alkollü bezle silmeniz ve ardından kuru bir bezle iyice silmeniz önerilir. Bu yağdan arındırma işleminden sonra, güvenilirlik için, yapışkan bandın yapışkan tarafı ile ekran boyunca yürüyerek olası toz parçacıklarını toplamaya devam edebilirsiniz.

Bu işlemden sonra, son aşamaya geçmenin zamanı geldi. Tüm bu zaman boyunca bir kitap kapağı gibi sol tarafa atılan koruyucu camın çıkartması. Bir akıllı telefona koruyucu bir cam yapıştırmak hiç de zor değil. Koruyucu filmi ondan çıkarın, camı neredeyse yüzeyine dokunmadan iki elinizle ekrana yavaşça yerleştirin ve tam konumdan emin olarak koruyucu camın yüzeyini akıllı telefon ekranında hafifçe düzeltin.

İphone İçin En iyi MP3 İndirme – Dinleme Uygulamaları İphone İçin En iyi MP3 İndirme – Dinleme Uygulamaları

Tamamen üniform bir koyu renk yapıştırma yüzeyi, altta toz partikülü olmadığını gösterir. Aniden camın altında bir parçacığın kabarcık oluşturduğunu fark ederseniz, camı dikkatlice soyun ve bandın yapışkan kısmıyla toz lekesini çıkarın.

Editör: TE Bilişim