Iphone 13 pro max akıllı cep telefonu modeli apple tarafından üretilen son sürüm cihaz olma özelliğini taşımaktadır. Akıllı telefon denilince apple markalı modellerin ayrı bir klasmanda olduğu düşünülünce iphone 13 pro max alınabilecek en iyi telefon denebilir.

Iphone 13 Pro Max Teknik Özellikleri Nelerdir?

Tanıtımı yapılacak günden her yeni çıkacak modelin tasarımına kadar aylar öncesinden merakla beklenen apple cep telefonları ıphone alt ismi ile bilinmektedir. Kalitesi, uzun yıllar kullanılabilir olması ve markanın güvenilirliği ile her zaman ilk tercih edilen telefon olma potansiyelini taşımaktadır.

Bütçesi diğer markalarda üretilen akıllı cep telefonlarına göre bir miktar yüksek olan 2021 yılının eylül ayında lansmanı yapılan ve bir süre sonra da satışı başlayan iphone 13 pro max teknik özellikleri nelerdir inceleyelim ve fiyatının pahalı olmasına değer bir model mi görelim.

  • Iphone 13 pro max  128 gb, 256 gb, 512 gb ve 1 tb olmak üzere toplam 4 farklı dahili hafıza seçeneği ile kullanıcıları adeta her şeyin depolanabileceği alanlar sunuyor,
  • Akıllı telefonların öncüsü iphone cep telefonlarının son sürümü 3 farklı odaklı 12 megapiksel kameraları ile çözünürlüğü yüksek video ve fotoğraflar kaydetmeyi mümkün kılıyor,
  • Apple markasının harika ürünü pro max 6,7 inç genişliğinde son teknolojinin kullanıldığı ekranı ile gözlerinizi kamaştıran gerçeklikte bir deneyim vaat ediyor,
  • Iphone 13 pro max 4352 mah batarya gücüyle şarj bitecek mi endişesini aklınızdan siliyor
  • Bu modelin 6 gb ram ve 240 gram ağırlığı yanı sıra 6 çekirdek işlemciye sahiptir.
  • Ayrıca 13 pro max suya dayanıklı tasarımı kablosuz ve hızlı şarj özellikleri ile de kullanıcılarına güven veriyor.

Iphone 13 Pro Max Fiyatı Ne Kadar?

Isırılmış elma sembolü ile dünyada en tanınmış cep telefonu markalarının başında gelen apple ve cep telefonu modellerinin ilk ismi olan iphone 13 pro max alınır mı sorusunu sormanın bile abes olduğu bu telefon çok kalitelidir. Apple markalı ürünü satın almak isteyenler ilk satış günü apple satış mağazaları önünde kuyruk oluşturmaktadır.

Iphone 13 pro max fiyatı ne kadar olduğu sorusunun cevabı apple resmi sitesinde net ve açık bir şekilde edinilebilecek bir bilgidir. Ülkemizdeki ıphone fiyatları apple tarafından açıklanan satış fiyatlarına vergi ve harçların eklenmesi ile biraz daha üst seviyelerde seyretmektedir.

Dört farklı dahili hafıza seçeneği için farklı fiyatların belirlendiği İphone 13 pro max için 128 gb versiyonu fiyatı 27 bin 999 Türk lirası, 256 gb pro max fiyatı 29 bin 799 Türk lirası, 512 gb hafıza içinse 32 bin 599 Türk lirası son olarak 1 tb dahili hafızalı ıphone 13 pro max için ödenecek ücret 35 bin 399 Türk lirası olarak belirlenmiştir.

Editör: TE Bilişim