Galaxy A50 akıllı telefon modeli bu alanda birçok yeni ve farklı özellikte modele sahip olan samsung markasının A serisi için 2019 yılında piyasaya sürdüğü çok şık ve kullanışlı bir telefon olarak telefon satış standlarında ve internet sitelerinde yerini alıyor. Galaxy A50 bir akıllı telefonda aranan hemen hemen bütün vasıfları karşılıyor. Yazımız genelinde bu telefonun özelliklerinden fiyatına, hafıza seçeneklerinden renk alternatiflerine birçok konuya değineceğiz.

Galaxy A50 Teknik Özellikleri Nelerdir?

Samsung markası android işletim sistemine sahip akıllı telefonları ile bu sektörde birçok markanın hem kalite olarak hem de ürün çeşitliliği bakımından önünde bulunuyor. Her bütçeye ve her kullanıcının seveceği ve gücü yetecek telefonlar üretmeyi başaran samsung galaxy A50 modeli ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Akıllı telefon alırken hangi markanın hangi modelini almakta kararsız kalanlar için ilk bakılan detaylar arasında bulunan özelliklerin yer aldığı bölümdür. Galaxy A50 teknik özellikleri nelerdir gelin inceleyelim.

  • Galaxy A50 6 gigabayt ram ile hızlı bir performans sağlar,
  • Samsung A serisinin bu modeli standart olarak 64 GB dahili hafıza seçeneği ile satılımaktadır,
  • Orta seviye bir sınıfta yer alan galaxy A50 4 bin mah pil gücü ile uzun saatle şarj etmeden kullanılabilir,
  • Hızlı şarj özelliği de olan bu model 4 buçuk G gereksinimini de karşılamaktadır,
  • Arka kamerası 3 farklı odaklama özelliği ile 25 mp, 8 mp ve 5 mp çekim gücüne sahiptir,
  • Ön kamera self kamerası da olarak isimlendirilen kamera 25 megapiksel ile kaliteli fotoğrafları sine sunmayı vadediyor,
  • Ekran boyutu olarak da 6,4 inç gibi bir rakamla ihtiyaçları fazlasıyla karşılayan galaxy A50 kaç ekran merakına da cevap oluyor,
  • Ağırlık olarak bu boyuttaki bir telefona göre çok da el yormayan 166 gram olan bu model kullanıcılarını fiyat performans karşılama gücüyle yeteri kadar memnun edecektir.

Galaxy A50 Fiyatı Ne Kadar?

Günümüzde telefonlar bir eğlence ve lüks bir cihaz olarak değil tamamıyla bir ihtiyaç hatta akıllı telefon kullanmak zorunluluk haline gelmiştir. Bankacılık işlemlerinden birçok resmi işleme akıllı telefonlar ile hayatı yaşamak çok zaman kazandıran bir hal almıştır.

Telefonlara verilen paranın asla boşa gitmeyeceğini belirterek samsung markasının orta fiyat düzeyinde bulunan modeli galaxy a50 fiyatı ne kadar hakkında çeşitli kaynaklardan aldığımız fiyat bilgilerini sizlerle paylaşmak isteriz.

Bir telefon için her kişinin ayırabileceği bitçe farklı olabilir. Samsung galaxy A50 akıllı telefonun ithalatçi garantili fiyat aralıkları 2022 mayıs ayı itibari ile 4bin Türk lirası ile 4.500 Türk lirası arasında seyretmektedir. Türkiye garantili ve alınması tercih edilen galaxy A50 modeli fiyatları ise 5 bin Türk lirasından başlayıp renk ve farklı güvenlik seçenekleri ile 6 bin Türk lirasına kadar uzanmaktadır.