REALME 7 PRO’NUN TEMEL ÖZELLİKLERİ 3 EYLÜL’DE PİYASAYA SÜRÜLMEDEN ÖNCE SIZDIRILDI

Realme 7 ve Realme 7 Pro, 3 Eylül'de piyasaya sürülecek, şirket bunu bugün erken saatlerde doğruladı . Duyurudan sadece birkaç saat sonra, Realme 7 Pro'nun temel özellikleri çevrimiçi olarak sızdırıldı ve önceki söylentilerin ve spekülasyonların bazılarını doğruladı.Mukul Sharma'nın bir tweet'ine göre Realme 7 Pro, Süper AMOLED ekran, 64MP dört kamera ve 65W Hızlı sarj teknolojisini içerisinde barındırıyor. Bu özelliklerden bazıları, yaklaşan lansmanla ilgili olarak Realme tarafından zaten onaylandı . Realme ayrıca Realme 7 Pro için ön siparişleri kabul etmeye başladı. İlgilenen alıcıların Realme 7 ve 7 Pro'nun ön siparişini vermek için 150 Dolar tutarında bir avans ödemesi gerekecek. Realme, küresel olarak 1 Eylül'de 7 serisini piyasaya sürmek için hazırlanıyor .

REALME 7 PRO'NUN SIZDIRILAN ÖZELLİKLERİ

Tweet'e göre Realme 7 Pro, Full HD + (2400 x 1080 piksel) çözünürlüğe sahip 6,4 inç Süper AMOLED ekrana sahip. Ekranın ayrıca 90Hz yüksek yenileme oranını desteklediği söyleniyor.7 Pro, sekiz çekirdekli CPU'ya sahip Qualcomm Snapdragon 720G işlemciden gücünü alıyor. Ek olarak 6GB / 8GB RAM ve 128GB depolama alanına sahip. Telefon Android 10 ile kutudan çıkacak. Realme 7 Pro, arka tarafında f / 1.8 diyafram açıklığına sahip birincil 64MP kamera, 119 derece görüş alanına sahip 8MP ultra geniş açılı kamera, 2MP tek renkli lens ve birde 2MP makro kamera. Ön tarafta su damlası çentiğine yerleştirilmiş bir f / 2.5 diyafram açıklığına sahip 32MP bir selfie kamerası var.

Realme 7 Pro'nun en heyecan verici özelliklerinden biri, Realme X50 Pro'da piyasaya sürülen SuperDart hızlı şarj sisteminin 65W hızlı şarjı için verdiği destek olacak. 7 Pro'nun minimum 4.500mAh batarya ile donatılmış olması bekleniyor.

Aynı zamanda çift stereo hoparlör ile birlikte gelecek olan cihaz, 8,7 milimetre kalınlığında ve 182 gram ağırlığındadır. Realme 7 Pro, Mirror Blue ve Mirror Silver olmak üzere iki renkte sunulacak. Türkiyede satış fiyatı belirsizliğini korurken özellikleri ile 7000 TL bandında olması bekleniyor

Editör: TE Bilişim