Galaxy S20 Ultra Performansı ve Kameraları Nasıldır?

Galaxy S20 Ultra performansı ve bu performansa yönelik özellikleri, telefonun kameraları bir hayli geliştirilmiş durumda. Galaxy S20 Ultra performansı diğer ürünlere kıyasla daha dikkat çekici özelliklere sahiptir.

Telefonun işlemci çoklu çekirdek performansına sahip olması oldukça önemli bir noktadır. S20 Ultra depolama kapasitesi 12 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahiptir. Batarya kapasitesi ise normal şekilde kullanmanız halinde ikinci güne kadar bataryanız yetmektedir.

Telefonun şarjı 1 saatte dolabilmekte ve 10 dakikada %20 civarında şarj olabilmektedir.30 dakikada %58 şarj olabilmektedir. Galaxy S20 Ultra kameraları oldukça yetenekli bir üründür. Ayrıca zum yapabilme özelliği vardır. Tüm bu yakınlaştırmalara rağmen fotoğraf kalitesi düşmüyor ve netliğini korumakta.

Arka tarafında yer alan 12 MP ultra geniş açılı kamera yer almaktadır. Bu kamera sayesinde sadece fotoğrafları değil videoları da geniş açılı olarak çekebilir süper dengeli moda çekim yapabilirsiniz. Bu kameranın hemen altında ana kamera bulunmakta, 108 MP çözünürlükte yüksek detay seviyesinde fotoğraflar çekebilirsiniz. Bunu yapmak içinde kamera özelliklerinden 108 MP’i seçmeniz gerekmektedir. Galaxy S20 Ultra performansı hem kameralarıyla hem de işletim sistemiyle oldukça ilgi uyandırmaktadır.

Galaxy S20 Ultra kamera performansı

Ayrıca derinlik kamerası da sensör ile desteklenmiştir. Bu da yapacağınız video ve fotoğrafların canlı odak özelliğinde olmasını sağlamaktadır. 48 MP telefoto lensi de zum yapabilmektedir. Bu sayede bulunduğunuz yerden çok uzakta bulunan yerlere bile yakınlaştırma yapılabiliyor adeta teleskop etkisiyle görüntüyü yakından inceleyebiliyorsunuz. Galaxy S20 Ultra fiyatı ise diğer kaliteli telefonlar gibi elbette yüksek. Bu telefonu 12499 TL karşılığında satın alabilir ya da dilerseniz online satış mağazalarında biraz daha uygun fiyata bulabilirsiniz.

Samsung’un bazı telefonları gibi bu telefon da suya dayanıklı özelliğe sahiptir. Bu açıdan telefon 1.5 metreye kadar 30 dakika boyunca suya dayanıklılık ve direnç gösterebilmektedir. Bu yüzden konuya bir de şu yönden bakmalısınız. Telefonunuzun bakımı, temizliği gibi konularda suya bu kadar dayanıklı olan telefona sahip olmanız temizlik ve hijyen konusunda da size ayrı bir konfor katacak demektir.

Galaxy S20 Ultra Ekran Özellikleri Nelerdir?

6.9 inçlik bir ekrana büyüklüğüne sahip. 3200x1440 piksel çözünürlüğü vardır. Ayrıca HDR10+ desteği 511 ppi piksel yoğunluğuyla dynamic AMOLED ekranı ile oldukça güzel bir görüntü verdiği ortadadır. Bu Galaxy S20 Ultra ekran özellikleri sayesinde dilediğiniz gibi film, dizi izleyebilir ve hatta keyifle oyun oynayabilirsiniz.

Telefon ekranında parmak izi okuyucu da yer almaktadır. Gayet aktif şekilde çalışan bu özelliğin yanında bir de yüz tanımayı da çalıştırabilirsiniz. Kamera tasarımıyla ekran görüntüsüyle Galaxy S20 Ultra performansı kullanıcılardan geçerli not almış ve memnun etmiştir. Ayrıca bu telefonun çift SİM özelliği de vardır. Telefonun genişletilebilir depolama alanı olması da hafızayı artırmak açısından büyük avantaj.